Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul răvăşitor al Petrei Kvitova după finala de la AusOpen. Cehoaica, în lacrimi: "Nu ştiam dacă voi mai putea ţine racheta în mână"

Discursul răvăşitor al Petrei Kvitova după finala de la AusOpen. Cehoaica, în lacrimi: "Nu ştiam dacă voi mai putea ţine racheta în mână"

Tenis

Comentarii

Petra Kvitova a izbucnit în lacrimi după finala pierdută sâmbătă la Australian Open în faţa japonezei Naomi Osaka. Cehoaica a jucat finala turneului de la Melbourne la doi ani după ce a fost rănită la mână, cu un cuţit, de un hoţ, în propria locuinţă.

"Bravo, Naomi! Echipei tale, de asemenea. Ai jucat bine şi felicitări că ai devenit numărul unu mondial. Este un turneu grozav, iar pentru mine să pot să ţin în mâini acest trofeu, să fiu în finală... Le mulţumesc tuturor, familiei, celor care au făcut posibil acest turneu, echipei mele. Mulţumesc pentru tot, dar mai ales pentru faptul că aţi stat alături de mine mereu, dar mai ales atunci când nu ştiam dacă voi mai putea să ţin o rachetă în mână.

În fiecare zi aţi fost alături de mine, sprijinindu-mă, deşi nu a fost deloc uşor, aşa că vă mulţumesc foarte mult. Mulţumesc că aţi venit să ne susţineţi. Sper să fiu sănătoasă şi să ne revedem la anul", a fost discursul Petrei Kvitova, după finala pierdută în faţa lui Naomi Osaka.

 

 

Japoneza Naomi Osaka, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a câştigat Australian Open, primul Grand Slam al anului, iar începând de luni va fi noul număr 1 mondial. Osaka a învins-o în finală pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 8, scor 7-6 (7/2), 5-7, 6-4.

Petra Kvitova a fost atacată, la 20 decembrie 2016, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit. Atacul a avut loc dimineaţa, în jurul orei 08.20, în apartamentul sportivei din apropierea centrului oraşului Prostejov. Atacatorul a rănit-o pe Kvitova la mâna stângă, mâna cu care ea ţine racheta de tenis. Kvitova a fost operată la degetele mâinii stângi şi a revenit pe teren la 28 mai 2017, la turneul de la Roland Garros.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare