Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul Simonei Halep în ziua în care a împlinit 30 de ani: ”Sunt foarte mulţumită şi nici nu am putut să visez când eram copil că o să ajung numărul 1”

Discursul Simonei Halep în ziua în care a împlinit 30 de ani: ”Sunt foarte mulţumită şi nici nu am putut să visez când eram copil că o să ajung numărul 1”

Simona Halep

Comentarii

În ziua în care a împlinit 30 de ani, Simona Halep a fost de acord să acorde un interviu.

Pe 27 septembrie, cea mai bună jucătoare de tenis din România a împlinit 30 de ani. Cu toate acestea, Simona Halep şi-a început ziua pe terenul de tenis.

Mai mult, încă de dimineaţă a făcut un test anti-doping. Halep spune că îşi doreşte să câştige încă un Grand Slam, dar susţine că acum nu mai simte nicio presiune.

Discursul Simonei Halep la 30 de ani

În cadrul unui interviu, Simona Halep spune că este o sportivă foarte împlinită, atât profesionat, cât şi în viaţa privată.

Sportiva din Constanţa nu are de gând să se retragă, în ciuda problemelor medicale pe care le-a avut în ultimul an şi spune că are aceeaşi dorinţă de a învinge:

”(Cum e viaţa la 30 de ani? Pe terenul de tenis, aşa am înnceput şi cu doping de dimineaţă. Da, la ora 07:00, da, agenţia antidoping...

Dar e frumoasă viaţa, mă simt bine, nu mă simt ca la 30 de ani, dar e perioadă frumoasă a vieţii şi încerc să mă bucur cât pot de mult. Tot în teneşi, tot în jeanşi şi un tricou, aşa mă simt comod.

Toni îmi face multe cadouri, că ştie că îmi place şi toate cadourile sunt frumoase în felul lor, dar acum mă întâlnesc cu Ion Ţiriac şi sper să fie un cadou frumos, mă aşteaptă.

N-am apucat să fac nimic, părinţii mei vin astăzi, fratele este deja aici, în familie îmi place să fac ziua de naştere. După 10 ani sunt acasă pentru prima dată.

Este o zi frumoasă, specială, îmi place s-o petrec cu familia şi prietenii mei, sunt bine, bine că sunt acasă. 

Sunt foarte mulţumită şi nici nu am putut să visez când eram copil la aşa ceva, pentru că mi se părea imposibil să ajung numărul 1, Grand Slam am mai sperat, aşa că m-a inspirat doamna Virginia (n.r. Virginia Ruzici) şi domnul Năstase, şi am văzut că se poate, dar numarul 1 nu îmi imaginam.

Sunt foarte împlinită, şi pe partea personală, şi profesională, mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă şi pot să joc.

Consider că m-am împlinit şi personal, în fiecare an am avut ani frumoşi, nu au fost ani urâţi, dar anul ăsta a fost mai special, pe partea profesională am avut accidentări grele, dar entuziamsul a rămas la fel, dorinţa e la fel şi sunt motivată să mai joc la nivel înalt, pentru că la US Open am simţit că sunt la nivel bun.

(Mai iei un Grand Slam?) Niciodată să nu spui niciodată! Aşa că nu spun niciodată, cred, d-aia mă antrenez zi de zi, am speranţă şi o să dau tot ce pot ca să joc bine şi să câştig turnee, dar tot ce vine de acum e bonus şi văd ce pot.

Nu garatez şi nu am presiune că, vezi Doamne, trebuie să fac ceva neapărat. Vreau doar să bucur”, a mărturisit Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare