Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţia cu Dan Petrescu, dezvăluită după apariţia interesului naţionalei României: "Mi-a promis!"

Discuţia cu Dan Petrescu, dezvăluită după apariţia interesului naţionalei României: "Mi-a promis!"

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a vorbit despre varianta ca Dan Petrescu (53 de ani) să ajungă selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi. Fostul arbitru a spus că "Bursucul" i-a promis că trei ani, atât cât are antrenorul contract, vor lucra împreună în Gruia, în ciuda interesului echipei naţionale.

Balaj a dezvăluit o discuţie cu Dan Petrescu, cel care e dorit selecţioner în locul lui Rădoi: "Mi-a promis"

Echipa naţională a rămas fără antrenor după plecarea lui Mirel Rădoi ca urmare a ratării calificării la barajul pentru Mondialul din 2022. Astfel, au început să apară speculaţii pentru viitorul postului de selecţioner, iar Dan Petrescu e unul dintre numele vehiculate. În acest context, Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a ţinut să facă precizări.

Fostul arbitru a precizat, într-o conferinţă de presă, că Dan Petrescu i-a promis că, 3 ani cât are contract, cei doi vor lucra împreună la CFR Cluj. Cristi Balaj consideră că antrenorul campioanei poate pregăti orice naţională din Europa şi a spus că "e greu să te opui când cineva vrea să reprezinte ţara din care e".

"Ne bucurăm că l-am adus pe Dan Petrescu la clubul CFR în acest moment, înaintea celor de la FRF, dacă şi-l doresc. Să-l dorească pe Dan Petrescu mi se pare un lucru normal. Dar dacă am ales să accept această poziţie este şi datorită lui Dan Petrescu, care mi-a promis că vom fi împreună în următorii 3 ani. E greu să te opui când cineva vrea să reprezinte ţara din care e.

Ofertete trebuie să apară oficial din partea FRF, dacă se doreşte. Dan Petrescu este un antrenor care merită să fie la orice naţională din fotbalul mondial", a spus Cristi Balaj.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj la sfârşitu lui august 2021 şi are contract trei ani. "Bursucul" e la al treilea mandat în Gruia, după ce a câştigat trei titluri de campion şi a făcut performanţă cu echipa în Europa League.

Afla mai multe despre: cristi balajdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare