Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţia pe care Gică Popescu a avut-o cu Lobonţ după minunea reuşită de Roma cu Barcelona. Ce i-a spus portarul

Discuţia pe care Gică Popescu a avut-o cu Lobonţ după minunea reuşită de Roma cu Barcelona. Ce i-a spus portarul
Comentarii

Gică Popescu a fost la Roma pentru a-şi susţine echipa favorită, pe FC Barcelona. Fostul căpitan al Barcelonei a avut însă parte de o surpriză neplăcută după ce Roma a reuşit să câştige cu 3-0 şi să se califice în semifinale.

 AS Roma a reuşit mare surpriză şi a întors eşecul cu 4-1 din turul cu FC Barcelona. Italienii s-au impus cu 3-0 şi au reuşit astfel să se califice în semifinale, graţie golului marcat în deplasare. În tribune a fost şi Gică Popescu, mare suporter al Barcelonei, echipă la care a fost căpitan. Fostul mare internaţional român este însă fair-play şi spune că echipa catalană nu merita să se califice:

”Cred că e una dintre cele mai mari surprize din ultimii ani, în lumea fotbalului. După 4-1 la Barcelona, nimeni nu s-ar fi aşteptat la un asemenea deznodământ. Barcelona a avut parte în ultimii ani de zile de răsturnări de rezultate, dar întotdeauna în favoarea ei. La ultima ispravă, cea din meciul cu PSG, Barcelona aseară chiar nu a făcut nimic să merite calificarea. A avut în faţă o echipă foarte agresivă , o echipă cu foarte mult curaj. Barcelona nu a reacţionat nici la 1-0, nici la 2-0. A încercat la 3-0 să facă câteva schimbări, dar, din punctul meu de vedere, era foarte târziu. În niciun moment al meciului de aseară, Barca nu a arătat ca o echipă puternică, ca o echipă printre cele mai bune din Europa şi a suportat tot timpul această dominare a Romei [...] Barcelona, aseară, a arătat ca o echipă mică”, a declarat Gică Popescu.

După meciu, ”Baciul” s-a întâlnit şi cu Bogdan Lobonţ, cel care face parte din echipa Romei, dar care aseară a stat în tribune. Lobonţ i-a mărturisit că nici măcar ei nu au crezut într-un asemenea rezultat: ”Ne-am întâlnit cu el imediat dupa meci, era fericit, nici lui nu-i venea să creadă. Venea din vestiarul Romei unde era sărbătoare. Spunea că nu se aşteptau la un astfel de deznodământ, dar erau cu toţi fericiţi, au bătut 3-0 Barcelona cu Messi în teren”.

Afla mai multe despre: fc barcelonaliga campioniloras romagica popescubogdan lobont 

viewscnt
Articole similare