Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţia pe care patronul FCSB a avut-o cu Anghel Iordănescu: ”Am vorbit cu el la pauză!” Ce spune despre eliminarea lui Gnohere

Discuţia pe care patronul FCSB a avut-o cu Anghel Iordănescu: ”Am vorbit cu el la pauză!” Ce spune despre eliminarea lui Gnohere

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB spune că n-a avut emoţii pentru victoria cu Viitorul, chiar dacă Harlem Gnohere a fost eliminat încă din minutul 44. FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa Viitorului şi a terminat anul la două puncte de liderul CFR Cluj.

Gigi Becali a plecat fericit de la stadion. FCSB a reuşit să câştige cu 2-0 în faţa Viitorului, una dintre echipele bune ale campionatului. Vicecampioana României a rămas în 10 oameni încă din minutul 44, când Gnohere a fost eliminat. Patronul FCSB spune că Sebastian Colţescu a luat decizia greşită la acea fază:

”Important e faptul că suntem echipă mare. Am vorbit cu Puiu Iordănescu la pauză şi i-am zis că n-are nimic că suntem în 10, o echipă mare câştigă şi aşa. Eliminarea? N-a fost nicio eliminare, trebuia să îl elimine pe arbitrul de tuşă, că el l-a împins pe Ţucudean. Nu vreau să comentez acum eliminarea, dar nu e normal. Nu îmi fac probleme că va fi suspendat la meciul cu CFR. Acum poţi să faci contestaţie şi nu îi da nicio suspendare. Se vede pe cameră”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro X.

Patronul FCSB a vorbit şi despre golul marcat de Dennis Man şi spune că vrea să facă încă trei-patru transferuri: ”Daca am marcat gol în 10, e normal să fiu mulţumit. Dennis Man e mare fotbalist, ce a făcut el acolo, la faza golului, nu e la îndemâna oricui. Eu încerc să iau încă un fotbalist, doi, poate trei”.

Afla mai multe despre: fcsbviitorulliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare