Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţii private între Gigi Becali şi patronul unei echipe rivale din Liga 1: ”Am stat ore în şir la telefon”. Ce au discutat

Discuţii private între Gigi Becali şi patronul unei echipe rivale din Liga 1: ”Am stat ore în şir la telefon”. Ce au discutat

FCSB

Comentarii

Gigi Becali se simte foarte apropiat de patronul unei rivale din Liga 1, pentru care spune că are un respect deosebit.

De-a lungul anilor, Gigi Becali s-a împrietenit cu mai mulţi patroni din Liga 1, deşi aceştia conduceau echipe care se aflau în rivalitate cu FCSB.

Unul dintre aceşti patroni i-a stârnit admiraţia. Gigi Becali recunoaşte că aveau ore în şir discuţii private la telefon, în care vorbeau despre tot felul de lucruri. Dar mai ales despre rivalitatea dintre cele două cluburi.

Ce discuţii private a avut Gigi Becali cu patronul unei rivale a FCSB-ului

Într-o declaraţie pentru ediţie.ro, Gigi Becali spune că îl respectă foarte mult pe Adrian Mititelu pentru încăpăţânarea de a rămâne în fotbal, în ciuda piedicilor care i s-au pus.

Patronul FCSB susţine recunoaşte că a avut o strânsă relaţie de prietenie cu Adrian Mititelu şi în trecut vorbeau foarte des la telefon:

”Am spus că nu prea mai vreau să ies prin presă cu declaraţii, dar, dacă e vorba de Mititelu, vreau să vă spun ceva. Omul ăsta avea o ambiţie foarte mare să ne învingă. Sunt sigur că o are şi acum.

Stăteam ore în şir cu el la telefon şi tot îmi zicea că Universitatea Craiova o să bată Steaua, dar e greu cu mine.

Bravo lui Mititelu pentru tot ce a făcut până acum. Nu e uşor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit, iar acum ai ajuns şi la închisoare.

Însă, v-am spus şi la începutul campionatului că lui Mititelu îi trebuie bani mulţi că să îşi facă o echipă puternică de Liga 1 şi să mă bată pe mine. La fel de greu o să îi fie şi cu Rotaru. Şi el are echipa bună.

Mutu nu e un antrenor rău, dar îi trebuie jucători de valoare. Nu poţi emite pretenţii la primele patru locuri dacă nu sunt la echipă jucători valoroşi. Nu joacă Mutu pe teren la Craiova.

Suntem clar favoriţi în meciul direct, iar cine nu recunoaşte acest lucru atunci nu se pricepe la fotbal. Cu toate că nu o să ne fie uşor în Bănie, tot noi vom câştiga", a spus Gigi Becali pentru editie.ro.

Declaraţia lui Gigi Becali vine în contextul în care FCSB o va întâlni în etapa viitoare pe FC U Craiova, în Bănie, pe 18 septembrie, de la 20:00. Meciul va fi live pe Telekom Sport 1.

Adrian Mititelu, condamnat la închisoare după o afacere cu Gigi Becali

În prezent, Adrian Mititelu se află în spatele gratiilor, după ce judecătorii de la Tribunalul Dolj l-au condamnat la 3 ani de închisoare cu executare.

Omul de afaceri a fost găsit vinovat pentru evaziune fiscală, în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB.

Adrian Mititelu a fost acuzat că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB, deşi jucătorul se afla sub sechestru în urma unor datorii pe care Universitatea Craiova le avea către bugetul de stat.

În apărarea sa, Adrian Mititelu a susţinut că acea condamnare a fost nedreaptă, deoarece nu el a fost cel care a permis transferul lui Mihai Costea la FCSB.

Jucătorul a fost declarat liber de contract după ce Universitatea Craiova a fost dezafiliată. Ulterior, Mihai Costea s-a transferat la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare