Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Discuţiile se poartă acum!". Barcelona, aproape să bată palma pentru înlocuitorul lui Luis Suarez. Transfer la "reducere" pentru o nouă eră pe Camp Nou

"Discuţiile se poartă acum!". Barcelona, aproape să bată palma pentru înlocuitorul lui Luis Suarez. Transfer la "reducere" pentru o nouă eră pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a "împins" pe Luis Suarez (33 de ani) să plece şi e aproape să-l transfere pe înlocuitorul său, Memphis Depay (26 de ani), atacantul olandez de la Olympique Lyon cerut de Ronald Koeman pe Camp Nou. Catalanii sunt favoriţi să obţină semnătura sa şi au aflat ce preţ trebuie să plătească pentru a finaliza mutarea.

Ronald Koeman s-a pus pe treabă şi a început reconstrucţia Barcelonei, iar antrenorul vrea să aducă doi conaţionali pe Camp Nou. Primul este Georginio Wijnaldum de la Liverpool, a cărui mutare este ca şi făcută lipsind doar anunţul oficial care este iminent, iar al doilea este Memphis Depay. Fotbalistul batav mai are un an de contract cu Lyon şi e favorit să-i ia locul lui Luis Suarez pe Camp Nou.

Potrivit jurnalistului Mohamed Bouhafsi de la RMC Sport, aproiat de lyonezi, Depay nu le-a răspuns celor de la Lyon la propunerile pentru prelungirea contractului, iar aceştia sunt gata să-l dea la FC Barcelona, care se luptă cu AS Roma pentru a obţine semnătura sa. Concret, Barcelona ar trebui să plătească 25 de milioane de euro pentru a-l avea pe Depay acum sau poate aştepta până la anul, când acesta devine liber, pentru a-l semna.

Sursa citată mai aminteşte faptul că discuţiile pentru transfer sunt deja avansate, iar după pauza pricinuită de meciurile echipelor naţionale totul ar putea fi pus la punct, ca şi în cazul lui Wijnaldum. Un alt nume de pe lista de transferuri a Barcelonei e cel al lui Thiago Alcantara (29 de ani) de la Bayern, care vrea să plece din Bavaria după ce a reuşit o triplă istorică, şi deşi Liverpool era percepută drept mare favorită, catalanii au intrat pe fir.

În sezonul trecut, în care a lipsit foarte mult din cauza unei accidentări la genunchi, Memphis Depay a marcat de 15 ori şi a livrat două pase decisive în 22 de partide strânse în toate competiţiile. Cu Depay în teren, Lyon a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, unde a fost eliminată chiar de Bayern, câştigătoarea trofeului.

  • 44 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Memphis Depay, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: memphis depaytransferfc barcelonalyonoferta 

viewscnt
Articole similare