Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Disperare şi dezamăgire în tabăra lui Sepsi după debutul slab de sezon: ”Nu ne aşteptam să începem aşa prost, e dureros” + ”Suntem în prăpastie”

Disperare şi dezamăgire în tabăra lui Sepsi după debutul slab de sezon: ”Nu ne aşteptam să începem aşa prost, e dureros” + ”Suntem în prăpastie”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a pierdut confruntarea cu FC Argeş, pe teren propriu, scor 0-2. În urma partidei, căpitanul Bogdan Mitrea şi secundul Robert Ilyes, în absenţa suspendatului Leo Grozavu, au discutat, dezamăgiţi, despre rezultat.

Sepsi a fost răpusă de FC Argeş pe teren propriu, scor 0-2, în a cincea etapă a Ligii 1. Piteştenii au obţinut astfel prima victorie din noul sezon şi au egalat-o pe trupa lui Leo Grozavu în clasament, cu patru puncte.

Covăsnenii au ratat o multitudine de ocazii şi au avut un gol ce părea valabil anulat. Însă, aceştia nu au comentat deciziile de arbitraj, ba chiar s-au învinuit pentru jocul slab prestat şi pentru rezultat. Căpitanul Bogdan Mitrea a recunoscut că este şocat de felul în care el şi colegii săi au început campionatul şi că vor încerca să meargă mai departe.

Disperare şi dezamăgire în tabăra lui Sepsi după debutul slab de sezon

”Când nu ai rezultate, nu îţi iese nimic, e dureros, dar e doar vina noastră, ştim, n-avem ce face, trebuie să continuăm. Nu ne aşteptam să începem aşa prost, să nu ne iasă nimic, să nu reuşim să dăm un gol”, a declarat Bogdan Mitrea.

Robert Ilyes s-a prezentat şi el dezamăgit la interviul de după meci. Secundul lui Leo Grozavu a afirmat că echipa se află într-o stare critică şi s-a arătat dezamăgit că se repetă aceleaşi greşeli ca în meciurile trecute.

”Trei puncte pierdute, ghinion, la prima ocazie ne-au taxat. Parcă am revăzut meciul cu Mioveniul. Eu zic că în momentul de faţă suntem în zona de prăpastie”, a spus Ilyes.

Afla mai multe despre: sepsisepsi argeşrobert ilyesbogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare