Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Distracţie în studio pentru Nadia şi campionii de la gimnastică! "Ne dă un impuls pentru a performa mai departe şi pentru a rămâne în istorie"

Distracţie în studio pentru Nadia şi campionii de la gimnastică! "Ne dă un impuls pentru a performa mai departe şi pentru a rămâne în istorie"

Gimnastică

Comentarii

Familia gimnasticii româneşti are o melodie proprie, iar sportivii din lotul naţional şi marea campioană Nadia Comăneci au cântat imnul „Punctul pe I”, pe versurile lui Adrian Păunescu.

Distracţie în studio pentru Nadia Comăneci şi campionii de la gimnastică

Înainte de Europenele de gimnastică din Italia, componenţii loturilor naţionale s-au relaxat pentru câteva ore şi şi-au etalat talentul artistic într-un cadru inedit!

Distracţia şi voia bună au fost cuvintele de bază la înregistrarea imnului gimnasticii româneşti.

„Acest cântec este un im al gimnasticii, al familiei gimnasticii şi sunt foarte recunoscător pentru asta. Gimnastica este un sport cu tradiţie, iar acest imn ne dă un impuls pentru a performa mai departe şi pentru a rămâne în istorie. Este un imn uşor de învăţat, am reţinut rapid cele mai importante versuri: Noi suntem gimnaştii României şi punem punctul pe I”, a spus Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris 2024, pentru Sportsnet.ro. 

Fetele, calificate cu echipa la Jocurile Olimpice de la Paris, au fost dezinhibate şi s-au simţit ca la o petrecere: au cântat şi s-au mişcat în ritmul muzicii.

„Ne-am simţit foarte bine, ne-am distrat mult. Nu am avut deloc emoţii, am fost foarte degajată, am cântat şi am dansat. Mie îmi place muzica foarte multe, ascult orice gen muzical. Gimnastica românească avea nevoie de un imn, iar acesta este perfect” – Sabrina Voinea, gimnastă calificată la JO Paris 2024.

„Tricolorii” sunt convinşi că melodia va „prinde” rapid, pentru că versurile sunt uşor de învăţat, iar ritmul piesei este unul alert.

„Mi-a plăcut foarte mult în studio, mai ales că am avut colegii lângă mine şi am cântat cu bucurie şi veselie. Nu mi se pare că am voce şi talent muzical, dar cel mai bine s-au descurcat trapperii noştri. Nu a durat mult să învăţăm melodia, versurile sunt uşor de memorat” – David Gavrilovici, campion mondial şi european la gimnastică aerobică.

Afla mai multe despre: nadia comanecigimnastica romania 

viewscnt
Articole similare