Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Distrugătorul” de la mijlocul PSG-ului, neimpresionat de City după victoria din Champions League: ”A fost uşor să ne apărăm”

”Distrugătorul” de la mijlocul PSG-ului, neimpresionat de City după victoria din Champions League: ”A fost uşor să ne apărăm”galerie foto
Comentarii

PSG a reuşit să se impună în faţa lui Manchester City, scor 2-0, marţi seara, în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor.

PSG a reuşit o victorie impresionantă în faţa lui Manchester City. Parizienii s-au impus cu 2-0, în ce a fost o seară perfectă pentru formaţia de pe Parc des Princes. Băieţii lui Pochettino au reuşit să o învingă pe marea rivală pentru primul loc al grupei, iar Messi a punctat pentru prima dată pentru club.

Argenitinianul a marcat pentru 2-0, în minutul 74 al partidei, însă nu unul dintre starurile din atacul PSG-ului deschisese scorul. Idrissa Gana Gueye, închizătorul parizienilor, însărcinat cu recuperearea baloanelor şi interceptarea paselor adversarilor, a fost cel ce a marcat primul gol, încă din minutul 7.

Senegalezul a fost imperial pentru PSG şi a fost decisiv în obţinerea victoriei, câştigând chiar premiul pentru omul meciului, din partea UEFA. Vorbind însă după partidă, Gueye nu a fost impresionat de adversari. Deşi a recunoscut că meciul nu a fost unul uşor, mijlocaşul a afirmat că a fost uşor să se apere în faţa elevilor lui Guardiola.

”Distrugătorul” de la mijlocul PSG-ului, neimpresionat de City după victoria din Champions League

Cel mai important lucru a fost să rămânem solizi. Nu a fost un meci uşor, dar am reuşit să ne apărăm foarte bine, să jucăm pe contraatac şi să ne creăm oportunităţi. Am reuşit să marcăm şi acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci.

A trebuit să fim compacţi la mijloc şi să profităm pe contre. Azi a fost uşor să ne apărăm pentru că nu au avut destul viteză. Importantă este prestaţia întregii formaţii. Trebuia să câştigăm după egalul cu Brugge. Am atacat ca o echipă, ne-am apărat ca o echipă.

Acum trebuie să ne pregătim pentru următorul meci. Golul meu este meritul întregii echipe. Colegii îmi dau multe oportunităţi, în special atacanţii. Munca noastră grea pare să dea roade şi sperăm să continuăm aşa”, a declarat Gueye.

Afla mai multe despre: psgidrissa gana gueyepsg manchester citychampions league 

viewscnt
Articole similare