Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Divergenţe între LPF şi FRF! Justin Ştefan i-a dat replica lui Răzvan Burleanu: "Efectiv nu înţeleg aceste presiuni. Acesta e obiectivul nostru"

Divergenţe între LPF şi FRF! Justin Ştefan i-a dat replica lui Răzvan Burleanu: "Efectiv nu înţeleg aceste presiuni. Acesta e obiectivul nostru"

Superliga

Comentarii

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a susţinut că nu e de acord cu afirmaţia făcută de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a susţinut că sezonul din Liga 1 s-ar putea încheia prematur.

Justin Ştefan: "Efectiv nu înţeleg aceste presiuni"

LPF îşi doreşte continuarea meciurilor din play-off-ul şi play-out Ligii 1, iar prin vocea lui Justin Ştefan i-a răspuns lui Răzvan Burleanu: 

"Mă îndoiesc că în contextul actual, cu numărul de cazuri în creştere, autorităţile ar fi de acord cu o asemenea variantă (n.r. fani în tribune). (Legat de cererea lui Burleanu de a opri play-out-ul) Efectiv nu înţeleg aceste presiuni. Am avut o discuţie şi cu partenerul media în această dimineaţă. E clar că obiectivul nostru e să jucăm meciurile pe teren.

UEFA a transmis încă din 17 martie că toate competiţiile trebuie să se dispute pe teren, în formatul iniţial, cu excepţia unor decizii guvernamentale sau din cauza problemelor economice.

Efectiv nu am înţeles poziţia lui Burleanu şi intervenţia sa. N-aş vrea să fac o polemică... Am văzut că organizarea Federaţiei e excepţională, iar la nivelul Ligii e mai slabă (n.r. ironic). Ne dorim să încheiem sezonul pe teren. Aceste discuţii sunt premature şi de natură să afecteze integritatea competiţiei. La o dată ulterioară vom vedea care sunt cele mai bune măsuri pentru a nu nedreptăţi pe nimeni", a declarat Justin Ştefan la ProSport LIVE.

Orlando Nicoară, director general EAD.ro, deţinătorul drepturilor TV pentru Liga 1 afirmă că orice schimbare a sistemului competiţional trebuie făcută după o analiză serioasă, considerând că orice discuţie despre un sistem cu 18 echipe, în sistem tur retur, fără playoff/playout, nu avantajează competiţia, iubitorii fotbalului şi televiziunile.

”Având în vedere informaţiile vehiculate în ultimele zile şi luările de poziţie, punctul de vedere al EAD.ro, azi, este că orice discuţie despre un sistem cu 18 echipe, în sistem tur retur, fără playoff/playout, nu avantajează competiţia, iubitorii fotbalului şi televiziunile. Poziţia noastră este că orice discuţie privind schimbarea sistemului competiţional trebuie să fie făcută după o analiză care să evidenţieze avantajele/dezavantajele fiecărui sistem. Suntem siguri că atât LPF cât şi FRF vor face această analiză şi vor propune cea mai bună variantă pentru Liga 1, argumentat”, afirmă Orlando Nicoară, directorul general al EAD.ro.

Afla mai multe despre: justin stefanrazvan burleanufrflpfliga 1 

viewscnt
Articole similare