Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”DJ Budi”. Budescu, show şi în afara terenului. Cum s-a distrat ”magicianul” lui Hagi. Omrani, pus pe şotii | VIDEO

”DJ Budi”. Budescu, show şi în afara terenului. Cum s-a distrat ”magicianul” lui Hagi. Omrani, pus pe şotii | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Constantin Budescu (34 de ani) nu-şi mai ocupă de ceva vreme timpul cu fotbal, ci şi-a găsit o nouă ocupaţie: cea de DJ.

Budescu, magie şi în afara terenului. Cum a mixat ”decarul” lui Hagi de la Farul

Constantin Budescu are un an 2024 nu foarte bun pe plan sportiv. Cu evoluţii din ce în ce mai modeste în acest nou an, a fost trecut pe ”linie moartă” de Gică Hagi la Farul.

Dar această postură la echipa încă în exerciţiu campioană a României nu pare să-l afecteze foarte mult pe ”decarul” formaţiei constănţene.

Astfel, având atât de mult timp liber la dispoziţie, Budescu a zis să profite de acesta şi să-l ocupe cum se poate mai bine pentru sufletul său.

A devenit DJ la un eveniment de familie. Jucătorul de 34 de ani s-a filmat când era ”la butoane” şi a urcat clipul video pe social media. Întâi pe TikTok, apoi pe Instagram, iar fanii s-au delectat.

În secţiunea de comentarii, Billel Omrani a reacţionat cu emoticoane de ”hahaha”, iar mai mulţi internauţi i-au cerut, mai în glumă, mai în serios să apară şi la câteva dintre festivalurile la modă de muzică electronică din sezonul de vară.

Costică Budescu a ajuns la Farul în vara anului trecut, de la Petrolul. Sub comanda lui Gică Hagi, mijlocaşul a jucat 29 de partide şi a reuşit opt goluri şi nouă pase decisive.

În tricoul naţionalei României, Budescu a jucat de 15 ori şi a marcat cinci goluri.

Afla mai multe despre: constantin budescufaruldj budi 

viewscnt
Articole similare