Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djokovic, blocat ore întregi pe aeroportul din Melbourne! A fost reţinut şi trimis într-o cameră fără acces la telefon. UPDATE | Tatăl său trece la ameninţări: "Ne batem cu ei pe străzi!"

Djokovic, blocat ore întregi pe aeroportul din Melbourne! A fost reţinut şi trimis într-o cameră fără acces la telefon. UPDATE | Tatăl său trece la ameninţări: "Ne batem cu ei pe străzi!"

Tenis

Comentarii

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, a întâmpinat probleme la intrarea în Australia, unde ar urma să participe la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori.

Novak Djokovic, probleme pe aeroportul din Melbourne înainte de Australian Open

UPDATE | Pe Twitter, a început să circule o declaraţie virulentă oferită de Srdjan, tatăl lui Novak Djokovic, pentru televiziunea australiană Sunrise 7. Acesta îi acuză pe poliţiştii de pe aeroport că „îi ţin fiul captiv” şi apelează inclusiv la ameninţări.

„Îmi ţin fiul captiv. Dacă nu-i vor da drumul în jumătate de oră, ne batem cu ei pe străzi!”, a declarat Srdjan, din Serbia.

UPDATE | Telegraf Serbia anunţă că Djokovic a fost reţinut, trimis într-o cameră fără acces la telefon şi i-a fost interzis să converseze cu vreun membru al echipei sale.

UPDATE | Novak Djokovic a explicat că autorităţile sanitare au ultimul cuvânt. Prins în dezbatere, Djokovic se află de patru ore şi blocat în aeroport, în aşteptarea unei decizii. Conform legislaţiei australiene în vigoare, în ţară nu mai pot intra nevaccinaţii, cu foarte puţine excepţii, de regulă medicale.


Novak Djokovic a ajuns în Australia pentru a participa la primul turneu de Grand Slam al anului. Autorităţile de pe aeroportul din Melbourne i-au blocat pătrunderea în ţară din cauza unei probleme cu viza a liderului ATP. 

Acesta a fost exceptat de la obligativitatea de a fi vaccinat împotriva Covid pentru a putea participa la Australian Open, însă organizatorii competiţiei s-au lovit de refuzul clar al poliţiei de frontieră. 

Iniţial, Djokovic a lăsat să planeze îndoiala cu privire la participarea sa la Australian Open, refuzând să spună dacă este vaccinat, condiţie impusă pentru intrarea în ţara de la Antipozi.

Fostul lider WTA nu a mai evoluat de la finalul lunii iunie, când a abandonat meciul cu Aliaksandra Sasnovici din primul tur al turneului de la Wimbledon, în urma unei accidentări.

Australian Open va avea loc între 17 şi 30 ianuarie 2022.

 

Afla mai multe despre: novak djokovicnovak djokovic aeroport 

viewscnt
Articole similare