Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djokovic, misterios când vine vorba despre participarea sa la Australian Open: "Veţi afla în curând!"

Djokovic, misterios când vine vorba despre participarea sa la Australian Open: "Veţi afla în curând!"

Tenis

Comentarii

Numărul 1 din tenisul masculin Novak Djokovici este evaziv cu privire la participarea sa la Australian Open, unde principala condiţie este vaccinarea anti-Covid 19.

"Înţeleg că vreţi răspunsuri de la mine şi să aflaţi unde şi cum voi începe sezonul, dar vom vedea ce ne rezervă viitorul. Nu pot da o dată, dar cum Openul Australiei vine curând, veţi afla ce voi face", a spus Djokovic, vineri seară, după ce Serbia a fost învinsă de Croaţia în semifinala Cupei Davis.

Djokovic refuză constant să spună dacă s-a vaccinat sau nu.

Primul Grand Slam al anului, Australian Open, are loc în ianuarie.

Echipa Croaţiei s-a calificat, vineri seară, la Madrid, în finala Cupei Davis, trecând în semifinale de Serbia, scor 2-1.

În primul meci al confruntării, croatul Gojo Borna l-a învins pe Dusan Lajovic, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, într-o oră şi 58 de minute.

Al doilea meci i-a avut protagonişti pe liderul ATP Novak Djokovici şi pe Marin Cilic. S-a impus sârbul, cu scorul de 6-4, 6-2, într-o oră şi 39 de minute.

Croaţii au ajuns în finală după victoria echipei Nikola Mektic/Mate Pavic în faţa perechii Novak Djokovici/Filip Krajinovic, scor 7-5, 6-1, într-o oră şi 12 minute.

În a doua semifinală se întâlnesc, sâmbătă, tot la Madrid, Rusia şi Germania. Finala se va disputa duminică, de asemenea la Madrid. Croaţia a câştigat trofeul în 2005 şi în 2018.

Afla mai multe despre: djokovictenisaustralian open 

viewscnt
Articole similare