Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djokovic n-a uitat descalificarea de la US Open. Sârbul cere renunţarea la arbitrii de linie: "Nu văd de ce să îi mai păstrăm"

Djokovic n-a uitat descalificarea de la US Open. Sârbul cere renunţarea la arbitrii de linie: "Nu văd de ce să îi mai păstrăm"

Tenis

Comentarii

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, s-a exprimat în favoarea renunţării la arbitrii de linie la meciurile de tenis şi înlocuirea lor cu tehnologia hawk-eye, informează lequipe.fr.

"Tehnologia este atât de avansată acum încât nu văd de ce ar trebui să ne mai bazăm pe arbitrii de linie pe teren. Nu văd de ce turneele din întreaga lume nu ar folosi tehnica pe care o avem la competiţiile de la Cincinnati şi New York.

Copiii de mingi, ok, dar arbitrii de linie, nu văd de ce nu pot fi înlocuiţi. Poate îmi puteţi spune dacă există vreun motiv pentru care trebuie să-i păstrăm, în afară de tradiţia acestui sport", a declarat el.

Sârbul a profitat de ocazie pentru a vorbi despre descalificarea sa în optimile de finală ale US Open, după ce a lovit cu mingea un arbitru de linie: "În acel moment, aş fi riscat mai puţin să fac ceea ce am făcut la New York dacă nu ar fi existat un arbitru de linie".

Novak Djkovic este calificat în optimile de finală ale French Open, fază în care va da piept cu rusul Karen Khachanov, locul 16 ATP şi cap de serie numărul 15.

Afla mai multe despre: djokovic 

viewscnt
Articole similare