Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djokovic rămâne optimist, dar atrage atenţia: ”Ne aşteaptă o finală în Gruia, cu Celtic!”

Djokovic rămâne optimist, dar atrage atenţia: ”Ne aşteaptă o finală în Gruia, cu Celtic!”

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic (29 de ani) a explicat după partida pierdută cu Lazio că formaţia clujeană a suferit mult în prima repriză

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Lazio, în etapa a V-a a Ligii Europa, penultima. Clujenii trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate, la 12 decembrie, în meciul de acasă, cu Celtic, pentru a se califica în 16-imi. Echipa scoţiană a câştigat Grupa E.

După meci, unul dintre clujenii cu o prestaţie foarte bună la Roma, Djokovic a explicat: ”Rămânem un pic cu un gust amar. Am încercat să înscriem minimum un gol, am forţat şi în repriza a doua, dar din păcate nu am reuşit să facem un gol şi să luăm un punct la Roma. Acum ne aşteaptă o finală în Gruia, împotriva lui Celtic”

În prima repriză, fotbalistul CFR-ului a trimis mingea în bară după un şut senzaţiona: ”Asta e, din păcate. În prima zi am suferit mult ca echipă, dar cred că în repriza a doua am făcut un presing bun, am reuşit să recuperăm mingile şi să ne creem ocazii, dar, din păcate, astăzi, mingea nu a vrut să intre. Ca la primul meci, am făcut o repriză a doua foarte bună. Dar în prima repriză am suferit foarte mult. Nu am fost concreţi în repriza a doua. Cred că puteam şi trebuia să înscriem un gol. Acum să vedem cum va fi împotriva lui Celtic” a mai spus Djokovic, după meci.

Afla mai multe despre: damjan djokovic 

viewscnt
Articole similare