Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djurgarden - CFR Cluj 0-1. Meci perfect făcut de formaţia lui Dan Petrescu. Campioana României este în play-off-ul Europa League. Vinicius, fundaşul-golgheter

Djurgarden - CFR Cluj 0-1. Meci perfect făcut de formaţia lui Dan Petrescu. Campioana României este în play-off-ul Europa League. Vinicius, fundaşul-golgheter

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe Djurgarden, scor 1-0 şi s-a calificat în play-off-ul UEFA Europa League. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius.

Djurgarden - CFR Cluj 0-1 (Vinicius 55)

CFR Cluj este la un pas de a doua prezenţă consecutivă în grupele Europa League. Echipa lui Dan Petrescu a făcut un meci perfect în Suedia, pe un teren sintetic, în faţa lui Djugarden. Golul victoriei şi al calificării a venit pe un traseu devenit obişnuit în acest sezon: centrare Deac, reluare imparabilă cu capul Vinicius. În prima repriză, Djokovic a trecut şi el pe lângă gol, tot din fază fixă. CFR a avut în poartă un Bălgrădean inspirat, care a intervenit salvator în două rânduri în faţa atacanţilor suedezi. Pentru accederea în grupe, CFR are în faţă un play off aparent uşor, un singur meci acasă cu finlandezii de la KUPS, programat joia viitoare.


ECHIPELE DE START

Djurgarden: Bratveit - Kack, Augustinsson, Une Larsson, Witry - Edwards, Kalstrom,  Ulvestad - Chilufya, Eriksson, Radetinac
Rezerve: Vaiho, Walker, Ring, Holmberg, Barkroth, Kujovic, Mitku
Antrenor: Kim Bergstrand

CFR: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu - Deac, Păun, Djokovic - Rondon, Omrani
Rezerve: Sandomierski, Manea, Pereira, Debeljuh, Chipciu, Hoban, Cestor 
Antrenor: Dan Petrescu 

Final de meci. 

Min. 90: Meciul va fi prelungit cu cel puţin patru minute. 

Min. 81: Ocazie Djurgarden! Reflex de excepţie al lui Bălgrădean. Portarul a scos de lângă bară un şut deviat. 

Min. 79: CFR a jucat excelent, până acum, în repriza secundă. Suedezii au zero şuturi în a doua parte. 

Min. 62: CFR cere al doilea cartonaş galben pentru Chilufya, după un fault asupra lui Susic. 

Min. 55: GOOOOOOOL CFR Cluj! Vinicius înscrie cu capul, în urma unei lovituri libere. 

Min. 48: CFR Cluj a cerut penalty pentru un posibil henţ. Arbitrul a lăsat jocul să continue. 

Min. 45: Ocazie CFR! Lovitura liberă a lui Deac s-a dus peste poartă. 

Min. 30: Ocazie CFR! Djokovic a fost la un pas de deschiderea scorului. Mijlocaşul a trimis cu capul peste poartă. 

Min. 17: Ocazie CFR! Păun şutează din afara careului, însă nu cadrează. 

Min. 5: Acţiune periculoasă a CFR-ului. Deac a ajuns în apropierea porţii lui Bratveit după un schimb de mingi cu Susic, însă a fost blocat de Kalstrom. 

A început meciul. 


Campioana Suediei nu este într-o formă deloc strălucită înainte să dea piept cu CFR Cluj în turul trei preliminar din Europa League. Suedezii au un singur succes în ultimele şase partide oficiale pe care le-au dispuat, scor 2-1 cu Europa (Gibraltar) în turul precedent din UEFA Europa League. În acest interval, Djurgarden a mai înregistrat trei remize şi două înfrângeri. Gruparea din Stockholm a fost eliminată în primul tur preliminar al UEFA Champions League de Ferencvaros, scor 0-2, înaintea dificilului duel avut cu în Europa League cu formaţia din Gibraltar.

Înaintea meciului cu CFR Cluj, care se joacă într-o singură manşă, Djurgarden este pe locul 5 în Suedia, cu 32 de puncte obţinute în 20 de etape. Gazdele lui CFR Cluj sunt la trei puncte de ocupanta locului 2, Hacken. Djurgarden a jucat ultima dată în Europa în sezonul 2018-2019, atunci când a fost eliminată de Mariupol în turul doi preliminar al Europa League. Învingătoarea dintre Djurgarden şi CFR Cluj va juca în play-off-ul Europa League contra lui KuPS Kuopio sau Suduva

Djurgarden - CFR Cluj, LIVE TEXT, joi, ora 20:00, pe telekomsport.ro

De cealaltă parte, CFR Cluj joacă în Europa League după ce a fost şi ea eliminată din turul doi preliminar al UEFA Champions League. Echipa lui Dan Petrescu a fost victima lui Dinamo Zagreb. Croaţii s-au impus atunci la loviturile de departajare. Înainte de confruntarea care a avut loc în gruia, ardelenii o eliminaseră în primul tur pe Floriana (Malta). CFR Cluj vine după două succese la rând în campionat, cu Hermannstadt, scor 1-0 şi cu Astra, scor 2-0. Campioana României este pe locul 2 în Liga 1, cu zece puncte după patru runde, două în spatele Craiovei şi unul în faţa celor de la FCSB.

Sezonul trecut, CFR Cluj a ajuns până în faza 16-imilor din UEFA Europa League. A părăsit competiţia după ce a fost eliminată de Sevilla, echipă care urma să şi câştige trofeul. Trupa lui Dan Petrescu a fost singura echipă neînvinsă de andaluzi în drumul spre trofeu. A fost 1-1 în Gruia şi 0-0 pe Ramon Sanchez Pizjuan.

 

Afla mai multe despre: cfr clujdjurgarden 

viewscnt
Articole similare