Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doar aşa poţi rezista în fenomen. Secretul lui Wenger, dezvăluit de Mutu. Ce a făcut francezul zilnic în ultimii 22 de ani

Doar aşa poţi rezista în fenomen. Secretul lui Wenger, dezvăluit de Mutu. Ce a făcut francezul zilnic în ultimii 22 de ani

Fotbal

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Arsene Wenger a avut parte de o surpriză din partea fanilor şi a jucătorilor. La ultimul meci pe Emirates ca antrenor al lui Arsenal, francezul a avut parte de o ceremonie specială în care şi-a luat adio de la clubul la care a lucrat în ultimii 22 de ani.

"Eu am auzit despre Wenger că, în fiecare zi, este la baza lui Arsenal încă de la 6 dimineaţa. Face jogging, apoi pleacă la ora 21:00 acasă. E obsedat de fotbal. Chiar şi discursul său de la meciul cu Burnley a fost foarte emoţionant" , a declarat Adrian Mutu pentru Telekom Sport.

Luna trecută, Arsene Wenger (68 ani) şi-a anunţat plecarea de la Arsenal, după 22 de ani petrecuţi pe banca "tunarilor". Francezul o antrenează pe Arsenal încă din 1996. Cu Wenger pe banca tehnică, echipa londoneză a cucerit 3 titluri naţionale, 7 Cupe ale Angliei şi 7 Supercupe ale Angliei. 

Afla mai multe despre: arsene wengerarsenalburnleyemiratesadrian mutu 

viewscnt
Articole similare