Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doar aşa ştie să marcheze! VIDEO | Alex Mitriţă, un nou gol de toată frumuseţea în MLS. Românul a adus victoria pentru New York City FC

Doar aşa ştie să marcheze! VIDEO | Alex Mitriţă, un nou gol de toată frumuseţea în MLS. Românul a adus victoria pentru New York City FC
Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Mitriţă a adus victoria echipei New York City, în meciul disputat, duminică dimineaţă, contra formaţiei Colorado Rapids, scor 2-1.

Sebastian Anderson a deschis scorul pentru gazde, în minutul 6, iar Heber a restabilit egalitatea în minutul 40, pentru ca Mitriţă să lovească decisiv pe final.

Internaţionalul român, care a fost integralist, a marcat în minutul 83, cu un şut plasat perfect de la 20 de metri. Pentru Mitriţă, acesta este cel de-al cincilea gol reuşit în actuala ediţie de MLS şi al şaselea reuşit, în total, în tricoul celor de la NY City FC.

 

 

"Am făcut un meci bun, am fost mai buni decât ei. Am meritat victoria. Nu este uşor pentru mine. Am revenit după o lună, în urma accidentării. Meritam să înscriu şi mă bucur pentru această victorie. Mă voi antrena pentru a ajunge la 100%. Calitatea mea este viteza şi aşa vreau să ajut echipa", a spus Mitriţă, la finalul jocului.

 

 

Echipa lui Mitriţă a evoluat în superioritate numerică încă din minutul 33.

În urma acestui succes, New York City FC urcă pe locul 4 în ierarhia Conferinţei de Est, cu 32 de puncte. Colorado Rapids este penultima în Conferinţa de Vest, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare