Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Doar la această echipă m-aş întoarce în România". Marius Şumudică a recunoscut că a negociat cu un patron din Liga I

"Doar la această echipă m-aş întoarce în România". Marius Şumudică a recunoscut că a negociat cu un patron din Liga I
Comentarii

Marius Şumudică n-a stat prea mult departe de fotbal. Imediat după ce şi-a reziliat contractul cu Gaziantep, antrenorul român a semnat cu Rizespor şi a recunoscut că, în toată această perioadă, a fost în discuţii şi cu Mihai Rotaru, conducătorul Universităţii Craiova.

"Nu se pune problema să mă întorc acum în România. Am avut o discuţie amicală cu Rotaru, patronul de la Craiova. E prietenul meu, e un băiat deosebit. A trecut printr-o perioadă grea, când a avut COVID-19. Îl sunam în fiecare zi atunci, mai des decât soţia lui cred. Suntem prea buni prieteni şi nu voiam să ne certăm. În România, nu m-aş fi întors decât la Craiova" , a spus Marius Şumudică.

Marius Şumudică, la Rizespor

Marius Şumudică s-a despărţit de Gaziantep, iar săptămâna trecută a bătut palma cu oficialii lui Rizespor, echipă aflată pe locul 12 în prima ligă din Turcia, cu 25 de puncte obţinute în cele 20 de etape.

Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep la 10 ianuarie. El a preluat echipa în vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. În momentul plecării antrenorului român, Gaziantep ocupa locul 4 în clasament, fiind la patru puncte de liderul Beşiktaş, iar acum ocupanta primului loc şi-a mărit avantajul la nouă puncte.

În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune. În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare