Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doar la noi se poate asta! UEFA a închiriat alte stadioane pentru Euro 2020, iar reconstrucţia arenelor Steaua, Dinamo şi Rapid este în pericol

Doar la noi se poate asta! UEFA a închiriat alte stadioane pentru Euro 2020, iar reconstrucţia arenelor Steaua, Dinamo şi Rapid este în pericol

Fotbal

Comentarii

UEFA optase pentru organizarea de meciuri la Campionatul European în România pentru că a primit granţii scrise, ferme, din partea guvernului de la Bucureşti că se vor îndeplini unele criterii de infrastructură deficitare şi 4 stadioane importante vor fi reconstruite. În cele din urmă, forul continental a luat decizia de a nu mai risca după ce Guvernul României nu şi-a respectat promisiunile legate de organizarea meciurilor de la Euro 2020.

Conform Prosport, UEFA nu este sigură că arenele Steaua, Dinamo şi Rapid vor fi gata în timp util, astfel că forul continental a optat deja pentru alte trei baze de pregătire.

Paradoxal, în timp ce stadionul Ghencea e departe de a fi finalizat, UEFA optează pentru baza de la Berceni construită de George Becali pentru echipa sa, FCSB. Celelalte opţiuni ale forului continental sunt baza de la Mogoşoaia şi, conform sursei citate, stadionul Concordia Chiajna.

Aceeaşi sursă scrie că din acest moment, reconstrucţia arenelor Dinamo, Rapid şi Steaua este lipsită de importanţă pentru UEFA, care a găsit deja soluţia salvatoare.

Contactat de ProSport, Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat informaţiile în ceea ce priveşte contractul cu UEFA pentru baza din Berceni.

Oficialii forului continental au făcut o vizită, în urmă cu două luni, la baza de antrenament a "roş-albaştrilor", au fost mulţumiţi de ce au văzut şi au făcut ofertă financiară convenabilă, pe care Becali a acceptat-o: ”Ne-au făcut o ofertă şi eu am dat OK-ul. Acum... Nu ştiu. Înseamnă că au făcut contractul, astea sunt lucruri minore care nu mă interesează pe mine. Eu am dat OK-ul, au venit acum vreo două luni, au văzut şi au zis 'Ne convine, e foarte bine, e ce vrem noi şi o să facem o ofertă'. Eu am zis 'da' şi gata. Nu mai ştiu pe câţi bani, dar ştiu că era convenabil pentru noi” a declarat Becali pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: euro 2020fcsbstadionul steauastadionul dinamo 

viewscnt
Articole similare