Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Doar pase greşite?!”. MM Stoica a ”luat foc” şi a sărit în apărarea lui Băluţă | EXCLUSIV

”Doar pase greşite?!”. MM Stoica a ”luat foc” şi a sărit în apărarea lui Băluţă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, în etapa a 13-a din Superligă.

Băluţă, apărat de MM Stoica după FCSB - Voluntari

FCSB a ratat ocazia de a păstra distanţa faţă de locul doi. Meciul s-a încheiat la egalitate, după ce Alex Băluţă a nimerit bara în prelungirile partidei.

Băluţă a fost cel mai criticat după meciul cu Voluntari. MM Stoica, însă nu este de acord şi a sărit în apărarea jucătorului. 

”Băluţă are nevoie de o injecţie de moral, are nevoie să marcheze, să scape de trac. El e un copil tare bun, pune prea multă presiune pe el. (n.r. despre criticile aduse la adresa lui Băluţă) Doar că, ştii, cei din studio nu ştiu ce vrem noi, cum pregătim noi, Băluţă a fost exact ce trebuia, acţiuni iniţiate de el, el a jucat foarte bine, a făcut diferenţa în a doua parte a meciului. Pentru noi a sarit altceva in ochi, a fost foarte bine Băluţă!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

De când a venit în vară la FCSB, Alexandru Băluţă nu a reuşit să marcheze vreun gol.

Ce a declarat Panduru despre Băluţă:

”La el mi se pare că e de la cap ceva, să joace aşa în halul asta nu credea. A vrut să dea o pasă înapoi şi erau doi jucători el da exact în mijloc, dar la niciunul dintr ei. E ceva acolo la el.  Mie mi se pare că pe bancă la cum arată ar da cel mai bun randament (n.r. ironic)”.

"A fost pe silent", dar se pregăteşte să fie titular la FCSB! Schimbările anunţate în echipă: "El normal nu trebuia să joace după o perioadă atât de lungă"

Afla mai multe despre: mm stoicaalexandru băluţăfcsb 

viewscnt
Articole similare