Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doar Vassaras şi Kovacs au sesizat henţ la Iulian Cristea? Verdictul unui fost secund de la Craiova: ”Nici 10% nu văd că mingea îl loveşte în mână şi că ar fi penalty” | EXCLUSIV

Doar Vassaras şi Kovacs au sesizat henţ la Iulian Cristea? Verdictul unui fost secund de la Craiova: ”Nici 10% nu văd că mingea îl loveşte în mână şi că ar fi penalty” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a ieşit cu o nouă serie de comentarii cu privire la greşelile de arbitraj din ultima perioadă din Superligă, iar acesta a fost analizat de Basarab Panduru, la Orange Sport.

Cea mai recentă etapă jucată în Superligă, cea cu numărul şase din play-off şi play-out, a continuat seria de arbitraje controversate care a prins amploare mai ales după deja celebrul derby din Giuleşti, dintre Rapid şi FCSB.

Fost colaborator al Craiovei, verdict după cazul penalty-ului comis de Iulian Cristea: ”Eu nici 10% nu văd că mingea îl loveşte în mână şi că ar fi penalty” | EXCLUSIV

Un alt meci în care maniera de arbitraj a fost una din nou controversată şi FCSB iar implicată a fost cel cu Universitatea Craiova, din Bănie.

Faza care a creat cele mai mari contradicţii a fost cea în care arbitrul Istvan Kovacs a dat penalty pentru olteni la un presupus henţ făcut în propriul careu de Iulian Cristea, fundaşul celor de la FCSB.

Centralul nu s-a dus să revadă faza la marginea terenului la VAR, ci a fost sigur pe decizia iniţială luată: lovitură de pedeapsă pentru Craiova.

Totuşi, Andrei Ivan a executat execrabil lovitura de la punctul cu var şi a stârnit o serie de reacţii şi ironii.

Imediat după acea fază, FCSB a marcat pe un atac rapid, prin Deian Sorescu, şi a făcut 2-0.

Totuşi, Craiova a reuşit să mai reducă din proporţiile scorului doar în prelungirile partidei, când Koljic a marcat din al doilea penalty dictat în favoarea oltenilor în respectiva partidă.

Ca urmare a unei noi etape cu multe controverse pe tema arbitrajului, Kyros Vassaras a revenit cu explicaţii, iar Basarab Panduru a comentat cele afirmate de şeful CCA, în special în legătură cu penalty-ul comis de Iulian Cristea.

”Atâta timp cât el spune că e henţ, noi de ce nu ar trebui să mergem pe altă direcşie? Unul dintr-o sută a văzut.

Nu e henţ, doar dacă pui şmechereşte imaginea fix când mingea e lângă mâna lui Cristea... Eu nici 10% nu văd că mingea îl loveşte în mână şi că ar fi penalty.

Mie mi se pare că e ceva închis (n.r. CCA) în care se discută lucruri, dar niciodată nu se iese cu a greşit x sau y. Eu vorbesc după prima conferinţă. 

El (n.r. Vassaras) conduce ceva închisă sau oricum s-ar numi şi niciodată nu o să vă critic la TV, nu ne spălăm rufele în public. Aşa mi se pare mie”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Basarab Panduru a făcut parte din staff-ul tehnic condus de Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fcsbcraiovaiulian cristea 

viewscnt
Articole similare