Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DOCUMENT UEFA | Burleanu este contrazis de forul european în cazul demisiei lui Lupescu

DOCUMENT UEFA | Burleanu este contrazis de forul european în cazul demisiei lui Lupescugalerie foto

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a precizat, joi, că Ionuţ Lupescu a minţit în ceea ce priveşte demisia din cadrul UEFA. La o zi distanţă, preşedintele FRF a primit o lovitură imensă din partea forului european!

UPDATE: Reacţia lui Ionuţ Lupescu: ”UEFA a confirmat, astăzi, la solicitarea reprezentanţilor presei din România, faptul că mi-am înaintat demisia din funcţia de director tehnic al forului continental, atunci când am decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Prin această luare de poziţie, UEFA demontează practic acuzaţiile calomnioase ale actualului preşedinte, Răzvan Burleanu, la adresa mea, emise în cadrul unei emisiuni TV din data de 12 aprilie 2018. Este o nouă dovadă, dacă mai era nevoie de una, că domnul Burleanu minte cum respiră. Este în natura lui, aşa îi este felul. La fel a minţit cu toate acuzaţiile abjecte din această campanie, aruncate asupra mea, a familiei mele, a colegilor mei, a oamenilor de fotbal şi a presei. Cu siguranţă, membrii afiliaţi şi-au dat seama cu cine au de-a face şi, în 18 aprilie, vor elimina definitiv din fotbalul românesc acest personaj fără pricepere şi fără morală, ale cărui singure rezultate în mandatul său sunt atacarea oamenilor de fotbal şi calomnierea concurenţilor electorali. AMR 5 zile!”

Într-o emisiune televizată, Răzvan Burleanu a precizat: “Lupescu a minţit pe toată lumea, spunând că a demisionat de la UEFA pentru a veni să salveze fotbalul românesc. Am dovada că a minţit. Este un contract suspendat, un concediu fără plată, nicidecum o demisie. Astfel de lucruri apar când ai în ADN minciuna şi trişarea”. Mai mult decât atât, Burleanu a adus cu el un email tipărit de la UEFA, în care scria că Lupescu e “în concediu fără plată”.

Vineri, la solicitarea Gazetei Sporturilor, UEFA a prezentat situaţia reală a lui Ionuţ Lupescu, Răzvan Buleanu fiind contrazis!

"UEFA confirmă că Ioan Lupescu, Director pentru Dezvoltare Tehnică, nu mai lucrează pentru noi. În momentul în care a hotărât să candideze la FRF, ne-a comunicat decizia sa de a demisiona. Pentru că n-a fost suficient timp pentru a finaliza toate formalităţile legate de întreruperea angajamentului său cu UEFA, departamentul nostru de resurse umane l-a pus pe Ionuţ Lupescu în concediu fără plată. De la acea dată, 12 februarie 2018, domnul Lupescu nu a mai lucrat la UEFA, nu a mai fost plătit de UEFA şi nu a mai avut acces în sediul UEFA", se arată în răspunsul forului european trimis către Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: burleanufrflupescuuefa 

viewscnt
Articole similare