Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi antrenori italieni pe lista unui club din Liga 1. Actualul antrenor a fost la un pas de demisie!

Doi antrenori italieni pe lista unui club din Liga 1. Actualul antrenor a fost la un pas de demisie!

Superliga

Comentarii

ProSport anunţă că Flavius Stoican a fost la un pas să-şi dea demisia de la Poli Iaşi, imediat după meciul pierdut de formaţia sa, 0-3 cu FC Botoşani.

Conform ProSport, Flavius Stoican a vrut să demisioneze imediat după ce a oferit interviul de la finalul partidei. A fost convins în cele din urmă să nu renunţe şi să termine sezonul pe banca grupării din Copou.

Lista înlocuitorilor: doi italieni sunt primii favoriţi

Adrian Ambrosie, preşedintele ieşenilor l-ar fi întors din drum pe Stoican, cel care voia să demisioneze imediat după partida cu FC Botoşani.

Dacă în cele din urmă, fostul antrenor de la Dinamo va renunţa la echipă, Ambrosie vrea să-l aducă la Iaşi pe Cristiano Bergodi, actualmente la FC Voluntari. Italianul a mai condus formaţia ieşeană în urmă cu 10 ani, când a şi salvat-o de la retrogradare.

Alt nume aflat pe lista conducătorilor ieşeni este un alt italian, Walter Zenga. Există şi alte variante pe care Poli le-ar lua în calcul pentru a-l înlocui pe Stoican. Printre ei, Eugen Neagoe, proaspăt plecat de la Sepsi Sf. Gheorghe şi Nicolo Napoli, un alt tehnician italian care a mai lucrat în Copou. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiflavius stoicanwalter zenga 

viewscnt
Articole similare