Experiențe împreună.
You are here:

Doi dintr-o lovitură! Gigi Becali a rezolvat două transferuri pentru iarnă. FCSB se întăreşte pentru titlu

Doi dintr-o lovitură! Gigi Becali a rezolvat două transferuri pentru iarnă. FCSB se întăreşte pentru titlugalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu a renunţat la ideea de a câştiga titlul în acest sezon. Jocul din ultima vreme şi rezultatele bune i-au dat şi mai mult entuziasm patronului de la FCSB.

5 înfrângeri, trei remize şi nici măcar o victorie nu a obţinut FCSB în ultimele 8 jocuri până la numirea lui Bogdan Argeş Vintilă. Tehnicianul numit de Becali în locul lui Vergil Andronache  a debutat cu o înfrângere în campionat la Mediaş, dar în ultimele 9 meciuri nu a cunoscut gustul înfrângerii.

Tehnicianul este primul care reuşeşte să lege trei victorii la rând în ultimele patru luni şi nu a mai pierdut un meci la FCSB din 29 august. Revirimentul produs asupra echipei, jocul bun al roş-albaştrilor şi eşecul CFR-ului de la Botoşani, cu Poli Iaşi, l-au făcut mult mai optimist pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului.

Două transferuri la FCSB. Ambele pe filiera Gaz Metan Mediaş. Gigi Becali vrea titlul!

Patronul echipei vicecampioane a mărturisit recent că în următoarele 7-8 meciuri echipa sa va câştiga toate punctele puse în joc. Atât de optimist este Gigi Becali în ultima vreme încât pare convins că echipa sa, poate câştiga de această dată titlul în Liga 1.

Prin urmare, Becali vrea să întărească în iarnă şi mai mult echipa. Primul transfer efectuat este deja cunoscut: Darius Olaru. Internaţionalul de tineret a semnat deja cu FCSB şi va sosi în iarnă la echipa vicecampioană, urmând a efectua pregătirea cu formaţia lui Vintilă. Este una dintre piesele de rezistenţă care vor completa lotul deja stelar condus de tehnicianul adus de Gigi Becali.

Tot pe filiera Gaz Metan, Gigi Becali vrea să mai aducă încă un atacant. Deşi Gnohere şi Hora dau semne de revenire, Becali vrea să fie sigur că FCSB are TOTUL pentru a cuceri din nou titlul. Sergiu Buş este alesul patronului şi nimeni altcineva nu poate lua o decizie peste Becali. Latifundiarul din Pipera oferă 500 de mii de euro pentru Buş de la Gaz Metan, unul dintre atacanţii care l-au cucerit pe Becali după ce l-a văzut la lucru în meciurile din Liga 1. Rămâne ca Gigi Becali să-i convingă pe oficialii medieşeni cu oferta financiară, dar totul pare pregătit pentru ca Buş să ajungă în sfârşit la FCSB. Buş s-a transferat gratis la Gaz Metan Mediaş şi are în prezent o cotă de piaţă de 600 de mii de euro. Gigi Becali a recunoscut că l-a dorit pe Buş şi după primele sale meciuri la Mediaş, dar s-a lovit de refuzul grupării antrenate de Edward Iordănescu.

  • „Am ofertă de 1 milion de euro pentru Gnohere. Îi dau drumul” - Gigi Becali

În vârstă de 26 de ani, Buş are parte de un sezon foarte bun la Gaz Metan Mediaş. Atacantul care măsoară 1.85 m a marcat 6 goluri în 10 meciuri pentru medieşeni, la care a adăugat şi două pase decisive.

Citeşte şi: CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL 2019. România este LIVE la Telekom Sport. Aici ai clasamentul, programul şi rezultatele din grupa noastră

viewscnt
Articole similare