Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintr-o lovitură în cursa pentru titlu. Lovituri importante reuşite de FCSB în Liga I. Becali îşi îndeplineşte visul mult aşteptat

Doi dintr-o lovitură în cursa pentru titlu. Lovituri importante reuşite de FCSB în Liga I. Becali îşi îndeplineşte visul mult aşteptat

FCSB

Comentarii

FCSB este cea mai în formă echipă din Liga I, iar acest lucru se vede şi în rezultatele echipei patronate de Gigi Becali.

Cinci victorii consecutive are FCSB în Liga I, iar în urma acestui parcurs excelent, roş-albaştrii au preluat conducerea în clasament, fiind la egalitate cu Universitatea Craiova, însă cu un golaveraj mult mai bun. De altfel, echipa antrenată de Toni Petrea are cel mai bun atac din Liga I, cu 28 de goluri înscrise în cele zece meciuri disputate, cu mult peste principalele contracandidate în lupta pentru titlu, Universitatea Craiova (14 goluri) şi CFR Cluj (12 goluri).

În plus, cu câte nouă goluri de fiecare, Dennis Man şi Florin Tănase sunt golgheterii la zi ai campionatului, iar cei doi au ajuns şi în atenţia echipei naţionale, unde Mirel Rădoi i-a trimis în primul 11 la ultimul meci jucat de România în acest an, remiza 1-1, din Irlanda de Nord. FCSB traversează o perioadă foarte bună, iar acum specialiştii o văd drept principala favorită în cursa pentru titlu.

Lovituri importante reuşite de FCSB în Liga I. Becali îşi îndeplineşte visul mult aşteptat

Pe lângă evoluţiile bune ale jucătorilor din lot, Toni Petrea a mai primit acum alte veşti bune. Doi dintre fotbaliştii de bază ai roş-albaştrilor, Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip, vor reveni la antrenamentele celor de la FCSB în următoarele două săptămâni. Nedelcu şi Filip n-au mai jucat pentru roş-albaştri din luna iunie, când au suferit rupturi ale ligamentelor încrucişate şi au fost supuşi intervenţiilor chirurgicale.

Cel mai probabil, cei doi vor putea evolua din nou pentru gruparea roş-albastră în luna decembrie, iar până atunci sunt aşteptaţi să revină la antrenamente şi Florinel Coman şi Răzvan Oaidă, jucători care traversau o formă foarte bună înainte de accidentările suferite în startul acestui sezon. De altfel, Florinel Coman a şi evoluat pentru prima reprezentativă a României în meciul câştigat de tricolori în Austria, 3-2, când mijlocaşul a şi pasat decisiv la golul marcat de Alibec.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare