Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintr-o lovitură. Mihai Rotaru a început curăţenia şi a mai renunţat la doi jucători importanţi de la Universitatea Craiova. Ofertă de ultimă oră pentru cei doi

Doi dintr-o lovitură. Mihai Rotaru a început curăţenia şi a mai renunţat la doi jucători importanţi de la Universitatea Craiova. Ofertă de ultimă oră pentru cei doigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Daniel Pancu, îi doreşte la echipă pe "renegaţii" celor de la Universitatea Craiova, atacantul Alexandru Tudorie (24 de ani) şi mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov (25 de ani).

Alexandru Tudorie şi Antoni Ivanov nu au fost folosiţi prea mult în prima parte a sezonului, aşa că îşi doresc să plece de la echipă, pentru a avea meciuri în picioare. Cum Ivanov mai are contract până în vara lui 2022, iar Tudorie până în vara lui 2023, iar ofertele de transfer definitiv, singura soluţie este împrumutul celor doi jucători.

Daniel Pancu şi-a înştiinţat conducerea că ar avea mare nevoie de Tudorie şi Ivanov la echipă, deschizând negocieri cu Universitatea Craiova, dar şi cu jucătorii. Nu este singurul club din Liga 1 care îi doreşte pe cei doi jucători, o decizie urmând a fi luată zilel următoare.

Doi dintr-o lovitură. Mihai Rotaru a început curăţenia şi a mai renunţat la doi jucători importanţi de la Universitatea Craiova

Ieşenii şi l-ar fi dorit sub formă de împrumut şi pe Ionuţ Panţîru de la FCSB, însă nu s-au ales decât cu tânărul Ştefan Cană. Astfel, în acest moment, Poli Iaşi are cinci fundaşi centrali: Nikolas Baxevanos, Răzvan Popa, Marius Mihalache, Ştefan Cană şi Cosmin Frăsineascu, însă prea puţine opţiuni pe benzile terenului.

Pancu va încerca să rezolve această problemă cât mai rapid, ţinând cont de faptul că Liga 1 va reveni într-o săptămână, iar poziţionarea echipei în clasament nu este tocmai una convenabilă, relaxantă: locul 15 din 16.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare