Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintr-o lovitură pentru CFR Cluj! Dan Petrescu, în culmea fericirii: anunţul momentului la campioana României

Doi dintr-o lovitură pentru CFR Cluj! Dan Petrescu, în culmea fericirii: anunţul momentului la campioana României

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu şi CFR Cluj respiră înaintea meciului cu AS Roma din Europa League, după valul de accidentări care a lovit echipa înaintea pauzei pentru partidele echipei naţionale. Doi dintr-o lovitură pentru campioana României: doi jucători care au fost indiposinibili au revenit la antrenamentele echipei lui Dan Petrescu şi vor putea juca pentru CFR Cluj în meciul cu AS Roma din Gruia, din etapa a 4-a din grupa a Europa League.

Doi dintr-o lovitură pentru CFR Cluj! Dan Petrescu, în culmea fericirii: Andrei Burcă şi Paulo Vinicius au revenit la antrenamente

Înaintea pauzei pentru meciurile echipei naţionale, Dan Petrescu a fost extrem de supărat şi chiar a ameninţat că pleacă, din cauza accidentărilor care au lovit echipa din Gruia. Campioana României a rămas, pe rând, fără Mike Cestor, Paulo Vinicius şi Andrei Burcă, primii doi accidentându-se, iar ultimul infectându-se cu COVID-19. Acum, potrivit zcj.ro, doi dintre cei absenţi au revenit la antrenamente. Burcă şi Vinicius se pregătesc sub comanda lui Dan Petrescu şi vor putea fi utilizaţi în meciul cu AS Roma din grupele Europa League.

Pe Olimpico, CFR Cluj a suferit cea mai drastică înfrângere din istorie în Europa, 0-5, fiind lipsită de aportul celor mai importanţi jucători din defensivă. Fără Burcă, Cestor sau Vinicius, la Roma, Dan Petrescu a folosit un cuplu de fundaşi central format din Cristi Manea, fundaş dreapta de meserie, şi Denis Ciobotariu. Acum, "Bursucul" va putea folosi cuplul Burcă - Vinicius, cei doi fiind recuperaţi.

  • 13 meciuri a jucat Andrei Burcă în acest sezon la CFR Cluj, în toate competiţiile, fără să marcheze sau să ofere pase de gol
  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Burcă în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 9 - nouă meciuri şi trei goluri are în cont Paulo Vinicius în acest sezon la CFR, în toate competiţiile
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului central din Brazilia, conform specialiştilor de la Transfermarkt

Doi dintr-o lovitură pentru CFR Cluj! Dan Petrescu, în culmea fericirii: campioana l-a transferat şi pe Ben Youssef

Cu infirmeria plină, CFR Cluj s-a văzut nevoită să acţioneze pe piaţa transferurilor. Astfel că l-a transfrat pe Syam Ben Youssef (31 de ani), un fundaş central din Tunisia, fost la Astra, în Liga 1, dar şi în Ligue 1 sau prima ligă din Turcia. Ben Youssef a jucat cu naţionala Tunisiei la Campionatul Mondial din 2018. Campioana României a oficilizat transferul lui Ben Youssef în urmă cu mai mult de o săptămână şi acesta a intrat deja în programul de pregătire al echipei, sub comanda lui Dan Petrescu.

Cel mai probabil, în ianuarie 2021, atunci când perioada de transferuri se va deschide, vor urma şi alte transferuri la CFR Cluj. Despre formaţia din Gruia s-a scris că îl doreşte pe Tim Vayrynen (27 de ani), un atacant trecut pe la Borussia Dortmund şi cu meciuri în naţionala Finlandei. Rămâne de văzut ce jucători va mai primi Dan Petrescu în perioada următoare de mercato, având în vedere că s-a zvonit că antrenorul ar putea pleca de la echipă în curând, fiind dorit de Al Nassr, în Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: dan petrescu cfr cluj transfercfr cluj lovitura dan petrescucfr cluj dan petrescu 

viewscnt
Articole similare