Experiențe împreună.
You are here:

Doi dintr-un foc pentru Gigi Becali. Reveniri spectaculoase la FCSB în cursa pentru titlu. Roş-albaştrii au reuşit mutările la care nu se aşteptau

Doi dintr-un foc pentru Gigi Becali. Reveniri spectaculoase la FCSB în cursa pentru titlu. Roş-albaştrii au reuşit mutările la care nu se aşteptaugalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă foarte bună şi are o serie de trei victorii consecutive în Liga I, rezultate în urma cărora a revenit în lupta pentru titlu.

Gigi Becali este în culmea fericirii, după ce FCSB a demonstrat că se poate lupta cu şanse reale la titlu în acest sezon. Deşi stagiunea a început cum nu se putea mai rău pentru echipa lui Toni Petrea, care a fost eliminată din preliminariile Europa League din cauza focarului de coronavirus care a izbucnit în cadrul lotului, acum, lucrurile par a reveni la normal.

Dennis Man este cel mai în formă jucător din Liga I şi are cifre impresionante în acest start de sezon, în timp ce, Florinel Coman este aşteaptat şi el să revină la FCSB, după accidentarea care l-a ţinut departe de teren în ultima lună. Pe lângă cei doi mijlocaşi de 22 de ani care deja au confirmat în Liga I, Gigi Becali se poate lăuda şi cu alţi tineri de mare perspectivă care încep să joace regulat la FCSB.

Doi dintr-un foc pentru Gigi Becali. Reveniri spectaculoase la FCSB în cursa pentru titlu

Printre ei se regăseşte şi Octavian Popescu. Testat pozitiv cu noul coronavius, mijlocaşul ofensiv de 17 ani s-a vindecat, iar acum poate juca din nou pentru FCSB chiar în meciul de luni, de la ora 21:00, de pe propriul teren, cu Chindia Târgovişte. Octavian Popescu este noua "bijuterie" din lot a lui Gigi Becali, tânărul mijlocaş impresionând în acest start de sezon prin evoluţiile sale.

Adus de la marea rivală Universitatea Craiova, puştiul de 17 ani are deja o pasă decisivă reuşită pentru FCSB în cele cinci meciuri jucate, iar Mihai Stoica a declarat, în nenumărate rânduri, că roş-albaştrii au un jucător de mare calitate în Octavian Popescu.

De altfel, omul care l-a descoperit pe mijlocaş a recunoscut că Universitatea Craiova n-ar fi trebuit să renunţe uşor la mijlocaşul ofensiv: "Dacă mai eram eu la Universitatea Craiova, Octavian Popescu nu ar fi plecat din Bănie. Eu zic că acest tănăr va ajunge un mare fotbalist” , a spus Silviu Bogdan, pentru fanatik.ro.

În plus, pe lângă Ocatvian Popescu, Toni Petrea se poate baza acum şi pe Aristidis Soiledis, care s-a vindecat şi el de coronavirus şi poate evolua din nou pentru FCSB.

viewscnt
Articole similare
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza dupa 13 ani. Antrenorul a confirmat ruptura:...