Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi fotbalişti de la FC Voluntari, blocaţi să joace cu CFR Cluj: "Aveam mare nevoie de ei". Liviu Ciobotariu se teme pentru prezenţa în play-off

Doi fotbalişti de la FC Voluntari, blocaţi să joace cu CFR Cluj: "Aveam mare nevoie de ei". Liviu Ciobotariu se teme pentru prezenţa în play-off

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a oferit primele reacţii după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-0.

Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Antrenorul ilfovenilor se teme, totuşi, de calificarea în play-off, după ce FC Voluntari a părut, la un moment dat, sigură de prezenţa printre primele şase echipe ale Ligii 1. 

"Nici nu cred că meritam mai mult. Am început bine jocul, am avut situaţii de a marca, dar după gol am cedat. Am întâlnit o echipă foarte puternică, cu jucători cu mare experienţă. Ne-am luptat, am încercat să jucăm, dar din păcate l-am pierdut pe Adam Nemec. Merită apreciat efortul jucătorilor, că s-au luptat. Însă felicit echipa CFR-ului, pentru că a jucat mai bine. 

Acum aşteptăm rezultate care ne pot avantaja. Am stat cred că opt etape pe locul al treilea, dar se pare că nu sunt de ajuns 47 de puncte pentru a merge în play-off. În sezonul trecut Sepsi a intrat cu 45, dar e mai echilibrat sezonul ăsta. 

Aveam mare nevoie de Denis Ciobotariu şi de Meleke, sunt doi jucători puternici, ştiam că ei au jucători de forţă. Ştiam că la faze fixe sunt foarte periculoşi şi cred că în jocul ăsta ei doi ne-ar fi ajutat, dar am respectat clauza, e normal, sunt jucătorii CFR-ului", a declarat Liviu Ciobotariu. 

VIDEO FC Voluntari - CFR Cluj 0-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XXIX-a a Ligii 1, penultima a sezonului regulat. Echipa campioană s-a distanţat la 14 puncte de FCSB, care va evolua joi, în această etapă, la Piteşti, cu FC Argeş.

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 73 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. FC Voluntari - 47, 5. FC Botoşani - 46, 6. Farul - 45, 7. FC Argeş - 42, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 37, 10. Sepsi - 36, 11. FC U Craiova – 33, 12. Chindia - 32,  13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 14.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare