Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi fotbalişti din Liga 1, doriţi insistent de Edi Iordănescu la FCSB! Gigi Becali "a reacţionat". Antrenorul anunţă noi transferuri

Doi fotbalişti din Liga 1, doriţi insistent de Edi Iordănescu la FCSB! Gigi Becali "a reacţionat". Antrenorul anunţă noi transferuri

FCSB

Comentarii

FCSB a transferat 11 fotbalişti de la începutul perioadei de transferuri, iar antrenorul Edi Iordănescu şi-a mai dorit şi a insistat pentru alte două vedete din Liga 1. În ciuda finalului perioadei de transferuri în România, principalul îşi mai doreşte jucători liber de contract.

Ongenda şi Sorescu, doriţi insistent la FCSB de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a reconfirmat susţinerea pe care o are din partea finanţatorului Gigi Becali, care nu se mai bagă la echipă şi l-a lăsat responsabil pe antrenor pentru tot ce se întâmplă în lot. 

În ultimele săptămâni, tehnicianul i-a cerut pe Hervin Ongenda şi Deian Sorescu, iar omul de afaceri l-a ascultat. Gigi Becali a făcut ofertele, dar cei doi au rămas pe loc. Francezul nu a dorit să facă pasul la echipa din Berceni, în timp ce Dinamo Bucureşti nu a acceptat oferta rivalilor, în valoare de aproximativ 1 milion de euro. 

"Au căzut şi salut public eforturile patronului (n.r. - Gigi Becali), pentru că le-a făcut. Au fost oferte concrete şi către Dinamo, şi către Botoşani, au fost oferte importante din punct de vedere financiar, eu i-am cerut pe cei doi, dânsul a reacţionat. Am încercat să găsim alte soluţii, să ne reorientăm, nu este uşor să le găseşti, timpul e foarte scurt.

Doi jucători care să aducă plus valoare şi experienţă, doi jucători care să vină şi imediat să poată să ajute echipa şi în jurul cărora, aşa cum îi avem pe Vinicius, pe Keşeru, pe Miron, jucători experimentaţi, în jurul lor să crească şi jucători tineri şi cei foarte tineri", a declarat fiul fostului selecţioner pentru Telekom Sport. 

Edi Iordănescu mai aşteaptă transferuri la FCSB

După finalul perioadei din mercato, care s-a încheiat pe 6 septembrie, Iordănescu junior îşi doreşte ca întărirea echipei să continue. Mai ales că a pierdut mai mulţi titulari într-un timp scurt. 

Tehnicianul i-a transmis că-şi doreşte să mai aducă jucători liberi de contract, care pot fi legitimaţi şi după finalul perioadei de transferuri. "Mi-aş dori să nu se mai întâmple lucruri ca în trecut, să aducem jucători şi, după o lună, să le desfacem contractele. Am fost foarte atent la selecţie. Am spus că selecţia e o provocare şi e o artă, trebuie să ştii să o faci şi să ai o logică. Chiar dacă trece perioada asta de transferuri, vom încerca să aducem jucători liberi de contract", a adăugat antrenorul vicecampioanei. 

În total, principalul nu s-a putut baza pe aproape o jumătate de echipă în această pauză competiţională: "E foarte greu de digerat, dar trebuie să mergem înainte, să arătăm caracter, ştiu ce am de făcut", a mai spus antrenorul de la FCSB. 

  • Budescu, Burlacu, Vinicius, Ondrasek, Vucur, Alexandru Creţu, Keseru, Mamut, Cordea, Valentin Gheorghe şi Dumiter sunt fotbaliştii transferaţi în vară. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescufcsbtransferuri fcsbdeian sorescuhervin ongenda 

viewscnt
Articole similare