Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi fotbalişti importanţi revin pentru Universitatea Craiova. Laurenţiu Reghecampf a dat şi o veste rea: "Va fi indisponibil două, trei săptămâni"

Doi fotbalişti importanţi revin pentru Universitatea Craiova. Laurenţiu Reghecampf a dat şi o veste rea: "Va fi indisponibil două, trei săptămâni"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a oferit câteva veşti bune, înainte de partida cu Sepsi OSK, din Liga 1, care are loc luni, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. De asmenea, el a vorbit şi despre accidentarea lui Alexandru Creţu.

Două reveniri la Universitatea Craiova. Alexandru Creţu, indisponibil

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit situaţia lotului pe care-l are la dispoziţie. Astfel, Ivan şi Conte au revenit după ce au fost accidentaţi, în timp ce Koljic "e din ce în ce mai bine". 

Alexandru Creţu va absenta în următoarele săptămâni, după ce s-a accidentat la un antrenament, spre dezamăgirea principalului de la Universitatea Craiova. "Venim după o perioadă foarte bună de pregătire, o perioadă în care cei doi jucători care au absentat, Ivan şi Conte, au revenit. Şi Koljic e din ce în ce mai bine. Avem o singură problemă cu Alexandru Creţu, are o problemă musculară şi probabil va fi indisponibil două, trei săptămâni. În rest, echipa s-a pregătit foarte bine, am avut o perioadă foarte bună şi sperăm să se vadă pe teren şi să luăm cele trei puncte (n.r. - cu Sepsi). Creţu a avut o lovitură în muşchi la un antrenament, dar a fost mult mai grav şi, din păcate, va lipsi. Eu v-am dat perioadă maximă, dar sper să intre mult mai repede. 

Jucătorii s-au antrenat foarte bine, am avut ieşiri cu ei. Am încercat să formăm grupul de care vom avea nevoie în perioada următoare, iar echipa va arăta din ce în ce mai bine", a anunţat Laurenţiu Reghecampf. 

Antrenorul a vorbit şi despre nou-venitul Houri, transferat în această perioadă de mercato. De asemenea, el a anunţat şi cum şi-ar dori să arate echipe în timpul meciurilor: "Houri e polivalent, poate juca pe trei poziţii. Ne-am dorit un jucător care să ne ajute în ofensivă. Suntem foarte mulţumiţi de Houri. Zilnic lucrăm la ce vrem, dorim o echipă care să facă pressing, să recupereze sus şi să fie o echipă agresivă", a adăugat tehnicianul Universităţii Craiova. 

Încă un stadion superb de nivel european! FCSB poate juca pe noua arenă. Variantă de avarie pentru Gigi Becali

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovasepsilaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare