Experiențe împreună.
You are here:

Doi înotători italieni şi-au pierdut viaţa într-un accident aviatic

Doi înotători italieni şi-au pierdut viaţa într-un accident aviatic

Alte sporturi

Comentarii

Doi tineri înotători italieni, Fabio Lombini, 22 de ani, şi Gioele Rossetti, 23 de ani, au decedat, duminică, într-un accident aviatic, informează presa italiană.

Cei doi erau singurii pasageri ai unui avion ultrauşor care s-a prăbuşit între Nettuno şi Latina, în regiunea Lazio, la sud de Roma. Avionul a decolat de la o şcoală de pilotaj din Le Grugnole şi s-a prăbuşit după circa 30 de secunde, din motive necunoscute încă. Potrivit unor martori, aparatul, la manşa căruia se afla Rossetti, ar fi luat foc în aer, înainte de părbuşire. Condiţiile meteorologice erau foarte bune. Avionul îi aparţinea tatălui lui Rossetti.

Lombini era un sportiv talentat, care se pregătea pentru a obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El participase la Universiada de la Taipei şi la Campionatele Europene în bazin scurt de la Copenhaga, din 2017, la această ultimă competiţie ocupând locul 8 în proba de 200 de metri liber. Rossetti era student la o facultate de sport şi, pe lângă nataţie, era pasionat de aviaţie.

viewscnt
Articole similare