Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi internaţionali de rugby au fost arestaţi pentru că nu au respectat izolarea: "Ziua judecăţii voastre va veni”

Doi internaţionali de rugby au fost arestaţi pentru că nu au respectat izolarea: "Ziua judecăţii voastre va veni”

Rugby

Comentarii

Doi internaţionali de rugby din Fiji au fost arestaţi pentru că nu au respectat regulile izolării în contextul pandemiei de coronavirus, comportament calificat drept iresponsabil de premier şi de federaţia locală, relatează AFP.

Cei doi, a căror identitate nu a fost anunţată, sunt jucători profesionişti, potrivit federaţiei, iar presa scrie că sunt componenţi ai naţionalei.

Simon Raiwalui, fost căpitan al naţionalei din Fiji, a condamnat atitudinea sportivilor. “Celor care au ales să nu respecte cele 14 zile de izolare obligatorie, ruşine să vă fie! Ziua judecăţii voastre va veni”, a notat Raiwalui pe Facebook.

Premierul Frank Bainimarama i-a acuzat pe rugbişti că pun în pericol toată ţara. El a precizat că unul dintre sportivi a fugit de la spitalul din Fiji, unde era în carantină deoarece reprezintă “un risc ridicat de expunere” la noul coronavirus. “Din nefericire pentru el, nu a putut scăpa de poliţie. El a fost arestat şi este în izolare la spitalul din Nadi”, a precizat Bainimarama.

Federaţia de Rugby din Fiji a anunţat că va lua măsurile disciplinare necesare în acest caz.

Afla mai multe despre: rugbyfijicoronavirus 

viewscnt
Articole similare