Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi internaţionali români din Liga 1 se transferă în afară în această iarnă: ”Ei sunt jucătorii care părăsesc campionatul intern” | EXCLUSIV

Doi internaţionali români din Liga 1 se transferă în afară în această iarnă: ”Ei sunt jucătorii care părăsesc campionatul intern” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-o discuţie cu Telekom Sport, Dumitru Dragomir a anunţat că doi internaţionali români vor pleca din Liga 1 în iarnă.

Florin Tănase se află la FCSB de mai bine de cinci ani şi se pregăteşte într-un final să părăsească clubul condus de Gigi Becali.

Căpitanul FCSB-ului nu duce lipsă de oferte, primind propuneri din Ungaria şi din ţările arabe, şi urmează să plece oriunde i se oferă cei mai mulţi bani.

Cu peste 200 de apariţii în tricoul roş-albastru, Tănase a fost unul dintre jucătorii de bază ai FCSB-ului în ultimii ani şi va fi greu de înlocuit de Toni Petrea.

Însă, jucătorul nu mai este tânărul plin de potenţial care era când a venit la FCSB şi doreşte să îşi asigure viitorul din punct de vedere financiar, fiind lăsat să plece de Becali pentru trei milioane de euro.

Pe lângă Tănase, un coleg de la naţională, dar rival de la club i se va alătura pe lista plecărilor din Liga 1.

Doi internaţionali români din Liga 1 se transferă în afară în această iarnă

După ce s-a ”zgârcit” cu transferul său în vară, Dinamo se pare că ar fi învăţat din greşeli şi s-a decis să îl vândă cât mai curând pe Sorescu, pentru a mai creea nişte fonduri. Atât clubul, cât şi fotbalistul doresc despărţirea.

Dumitru Dragomir a fost cel ce a anunţat ambele mutări. Fostul şef de la LPF este convins că cei doi jucători vor pleca de la club în această iarnă.

Jucătorii care vor pleca din campionatul intern sunt Florin Tănase şi Sorescu de la Dinamo. La Dinamo, şi el vrea să plece, şi Dinamo să se despartă de el.

Iar Tănase va primi acceptul de a se transfera din partea lui Gigi (n.r. - Becali). Îmi pare rău de Dinamo, este o echipă despre care vorbim degeaba, în opinia mea va retrograda.

Nu mai are nicio şansă. De acolo, îmi pare rău de Mureşan şi de Rednic”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

                                                                                                                                                                                                                                             Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: tănase sorescu 

viewscnt
Articole similare