Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători de la Atletico Madrid pentru polonezul Piatek! Transferul pe care îl pregăşte Diego Simeone

Doi jucători de la Atletico Madrid pentru polonezul Piatek! Transferul pe care îl pregăşte Diego Simeone

La Liga

Comentarii

Diego Simeone şi-l doreşte pe la Atletico Madrid şi pe polonezul Krzysztof Piatek şi pentru a micşora suma cerută de AC Milan, tehnicianul argentinian este pregătit să renunţe la doi jucători.

Mai exact, jurnaliştii spanioli de la AS scriu că Simeone a informat conducerea clubului că are nevoie de un număr nouă la echipă, iar una dintre ţinte este Piatek, unul dintre cei mai buni marcatori din sezonul trecut, din Serie A. 

Piatek este apreciat în acest moment la 25-30 de milioane, conform calciomercato.com, iar Los Rojiblancos vrea să ofere doi jucători la schimb pentru ca AC Milan să renunţe parţial sau chiar definitiv la pretenţiile financiare. Atacantul spaniol Vitolo şi fundaşul croat Sime Vrsaljko sunt cei doi fotbalişti la care Simeone este dispus să renunţe. Fundaşul, în vârstă de 30 de ani, a jucat sezonul trecut la marea rivală a lui AC Milan, Inter, fiind împrumutat de Atletico. 

Piatek a ajuns în vara lui 2018 la Genoa pentru doar 4,5 milioane de euro de la Cracovia Krakow, iar după doar şase luni a fost cumpărat de AC Milan pentru 38 de milioane de euro. Chiar şi atunci când a ajuns la echipa lui Ionuţ Radu, polonezul ştia care îi este potenţialul. Presa italiană a dezvăluit că Piatek şi-a închiriat un apartament în Genova doar pentru şase lunii, fiind conştient că va pleca rapid de la "grifoni". 

Dacă în sezonul trecut a marcat, în total, 30 de goluri şi a fost peste Cristiano Ronaldo în clasamentul golgheterilor din Serie A, noua stagiune nu mai este la fel de bună pentru Piatek. Doar trei goluri a reuşit să înscrie polonezul până acum. 

 

 

Afla mai multe despre: piatekatletico madridac milan 

viewscnt
Articole similare