Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători de la Dinamo, testaţi pozitiv cu coronavirus! Pe ce fotbalişti nu se bazează Mulţescu la amicalul cu Dinamo Kiev

Doi jucători de la Dinamo, testaţi pozitiv cu coronavirus! Pe ce fotbalişti nu se bazează Mulţescu la amicalul cu Dinamo Kiev

Dinamo București

Comentarii

Medicul Liviu Bătineanu a declarat, pentru site-ul oficial al FC Dinamo, că doi jucători au fost confirmaţi pozitiv la testele Real Time PCR făcute în această săptămână pentru diagnosticarea Covid-19.

"Cei doi jucători dinamovişti sunt izolaţi de ceilalţi componenţi ai lotului şi vor fi testaţi zilele următoare conform prevederilor legale stabilite de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii", a precizat Bătineanu.

Ambii jucători confirmaţi pozitiv nu au făcut deplasarea în Ucraina pentru meciul amical cu Dinamo Kiev. Din informaţiile Telekom Sport, Puljic şi Achimb sunt fotbaliştii infectaţi. De asemenea, secundul Mihăescu e izolat. 

Mihai Eşanu (România U21) şi Gevaro Nepomuceno (Curaçao), convocaţi la loturile naţionale în această pauză competiţională, Adam Nemec, Paul Anton, Steliano Filip, Andrei Radu, Gudmund Kongshavn şi Ionuţ Şerban, toţi accidentaţi şi aflaţi într-un program individual de pregătire sau de recuperare, nu au făcut deplasarea la Kiev.

Meciul amical Dinamo Kiev - Dinamo Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00.

La plecarea din România, antrenorul Gigi Mulţescu a comentat amicalul cu liderul din Ucraina şi a vorbit despre situaţia lui Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: dinamo bucuresticoronavirus dinamo bucurestidinamo bucuresti dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare