Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători, OUT de la Liverpool! "Regina" Europei deja i-a anunţat că nu se va mai baza pe ei. Mesajul lui Klopp: "Doi fotbalişti remarcabili"

Doi jucători, OUT de la Liverpool! "Regina" Europei deja i-a anunţat că nu se va mai baza pe ei. Mesajul lui Klopp: "Doi fotbalişti remarcabili"

Liverpool

Comentarii

Liverpool s-a trezit din euforia provocată de câştigarea UEFA Champions League şi începe să îşi pregătească strategia pentru sezonul viitor, atunci când nu doar că trebuie să îşi apere trofeul câştigat sâmbătă la Madrid, dar va încerca şi câştigarea Premier League. "Regina" Europei a anunţat despărţirea de doi jucători.

Liverpool Echo a anunţat astăzi că doi jucători care se află la final de contract cu Liverpool nu vor unele noi, iar Jurgen Klopp deja a comentat plecările. "Cele mai importante cuvinte pentru aceşti doi fotbalişti remarcabili sunt: Vă mulţumesc", a fost mesajul tehnicianului german pentru Daniel Sturridge şi Alberto Moreno. 

Sturridge, 29 de ani, care şi-a trecut sâmbătă al doilea trofeu UEFA Champions League în palmares, a fost transferat de Liverpool în 2013, de la Chelsea în schimbul a 15 milioane de euro. Măcinat de accidentări, vârful crescut de Manchester City a jucat 160 de meciuri pentru "cormorani", reuşind să marcheze 68 de goluri şi să ofere 26 de pase. 

Alberto Moreno, 26 de ani, a sosit pe Anfield Road în 2014, transferat fiind de la Sevilla. Fundaşul stânga a venit ca o mare speranţă la Liverpool, dar în ultima perioadă i-a fost luat locul de Andrew Robertson, noul star al fotbalului scoţian. 

 

Afla mai multe despre: sturridgealberto morenoliverpool 

viewscnt
Articole similare