Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi paşi importanţi pentru revenirea lui Neymar la FC Barcelona! Anunţul momentului: PSG şi-a dat acordul

Doi paşi importanţi pentru revenirea lui Neymar la FC Barcelona! Anunţul momentului: PSG şi-a dat acordul

FC Barcelona

Comentarii

Revenirea lui Neymar (28 de ani) la FC Barcelona prinde tot mai mult contur. L'Equipe a anunţat că emirul Qatarului, Tamim bin Hamal Al Thani, a acceptat că PSG îl va pierde pe brazilian în această vară. Parizienii preferă să îl piardă pe Neymar şi să-l păstreze pe Kylian Mbappe (21 de ani).

PSG s-a resemnat că trebuie să renunţe la unul dintre starurile sale, în vară. Iar acela nu va fi Kylian Mbappe (21 de ani), wonderkidul francez care e deja la cel mai înalt nivel. Astfel, Neyma se apropie tot mai mult de revenire la FC Barcelona. L'Equipe scrie că Tamim bin Hamal Al Thani, emirul Qatarului, a negat cu vehemenţă o eventuală despărţire de Mbappe, dar nu şi de Neymar. Informaţia a fost preluată şi de Sport, care plusează.

Conform sursei citate, şefii de la PSG ar fi gata să accepte ca Barcelona să plătească transferul lui Neymar în tranşe. Asta din cauza pandemiei de Coronavirus care a lovit lumea şi, la finalul căreia, vor exista probleme financiare în toate domeniile de activitate. Sport scrie că, potrivit unor informaţii din anturajul fotbalistului, Neymar nici nu vrea să audă de prelungira contractului cu PSG, iar Barcelona e singura destinaţie agreată.

Readucerea lui Neymar pe Camp Nou o va costa pe FC Barcelona 180 de milioane de euro.

Griezmann, monedă de schimb pentru Neymar!

În urmă cu câteva zile, Sport scria că Barcelona vrea să-l folosească pe Antoine Griezmann ca monedă de schimbul pentru transferul lui Neymar, variantă cu care şefii lui PSG au fot de acord. Brazilianul Neymar vrea să revină la formaţia blaugrana încă din vara trecută, însă atunci totul a picat în ultima zi de transferuri, deşi posibila întoarcere a jucătorului pe Camp Nou a ţinut capul de afiş al perioadei de transferuri. Acum, totul pare, însă, mai aproape de realizare.

Afla mai multe despre: neymarbarcelonapsgtransfer 

viewscnt
Articole similare