Experiențe împreună.
You are here:

Doi prezentatori australieni de ştiri l-au jignit pe Novak Djokovic fără să ştie că sunt filmaţi: "Este un mincinos, meschin, idiot". Înregistrarea discuţiei lor a fost făcută publică

Doi prezentatori australieni de ştiri l-au jignit pe Novak Djokovic fără să ştie că sunt filmaţi: "Este un mincinos, meschin, idiot". Înregistrarea discuţiei lor a fost făcută publică

Tenis

Comentarii

Prezentatorii ştirilor de la postul TV australian Channel 7, Mike Amor şi Rebecca Maddern, au fost surprinşi jignindu-l pe Novak Djokovic într-o discuţie care nu a fost în direct, dar care a fost făcută public online, informează news.com.au.

Prezentatorii ştirilor de la Channel 7, Mike Amor şi Rebecca Maddern, au fost surprinşi jignindu-l pe Novak Djokovic într-o discuţie care nu a fost în direct, dar care a fost făcută public online.

"Oricum ai privi lucrurile, Novak Djokovic este un mincinos, meschin, idiot. Este regretabil că toţi ceilalţi s-au înghesuit în jurul lui să-l susţină. Să ieşi când ştii că eşti Covid-pozitiv... ei bine, nu cred că a fost chiar Covid-pozitiv...”,  i-a spus Maddern partenerului ei de studio.

Amor l-a numit şi el pe Djokovic "idiot" şi a adăugat: "Ai o scuză de rahat şi apoi cazi din cauza propriilor minciuni nenorocite, asta este ceea ce se întâmplă, nu? Asta s-a întâmplat.”

"Cred că majoritatea oamenilor corecţi ar spune: <Tipul este un idiot>. Au făcut ceea ce trebuie cu el? Nu ştiu. Asta e problema, nu-i aşa?", a continuat Amor.

Maddern a spus că nu crede că "s-a câştigat ceva din plasarea lui în hotelul de imigranţi”.

"Adevărul este că viaţa nu e corectă, unii zboară la clasa întâi, iar alţii... Au trimis-a acasă pe biata jucătoare cehă”, a conchis ea, referindu-se la cazul Renatei Voracova.

Novak Djkovici a câştigat apelul la decizia autorităţilor federale australiene de a-i anula viza de intrare în ţară, dar nu este sigur că va juca la Australian Open, deoarece ministrul Imigraţiei din statul de la Antipozi poate decide din nou că sârbul trebuie să părsească ţara.

Liderul ATP este încă în vizorul autorităţilor australiene. Acestea reexaminează documentele completate de numărul 1 mondial, nevaccinat şi cu scutire medicală pentru a ajunge la Melbourne.

Potrivit presei australiane, Djokovic ar fi susţinut într-un formular că nu a călătorit în cele 14 zile premergătoare zborului său către Australia. Cu toate acestea, el ar fi părăsit Serbia pentru a se antrena în Spania, în perioada Anului Nou.

viewscnt
Articole similare