Experiențe împreună.
You are here:

Doi reprezentanţi ai României în structurile EHF, după alegerile din Congresul de vineri: Cristina Vărzaru şi Sorin Dinu

Doi reprezentanţi ai României în structurile EHF, după alegerile din Congresul de vineri: Cristina Vărzaru şi Sorin Dinu

Handbal

Comentarii

Forul european de handbal (EHF) a derulat, vineri, alegerile din structurile sale de conducere pentru mandatul 2021-2025. Şase candidaţi din România s-au înscris pentru diferite funcţii, însă doar doi au trecut de voturi: Cristina Vărzaru şi fostul arbitru internaţional Sorin Dinu. Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, a depus două candidaturi, dar nu a fost ales.

Fosta internaţională Cristina Vărzaru, în prezent secretar general al FR Handbal, a fost aleasă în funcţia de membru în Comitetul naţiunilor la feminin (a 6-a opţiune), iar fost arbitru Sorin Dinu va fi noul vicepreşedinte al EHF Court of Handball.

Celelalte candidaturi din partea României, însă fără succes, au fost: Alexandru Dedu, pentru membru în Comitetul Executiv sau membru în Comitetul naţiunilor (masculin), Alexandru Acsinte (Comisia Metodică), Tudor Marta (Comisia Beach-Handball), Paul Alexandru Mincu, pentru membru al Curţii de Apel.

Tot vineri, a fost decis şi preşedintele EHF pentru mandatul 2021-2025, care îi va aparţine tot austriacului Michael Wiederer, singurul care a candidat pentru acest post.

Un număr de 139 de candidaturi pentru cele 53 de locuri disponibile au fost înregistrate oficial la EHF, pentru mandatul 2021-2025.

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...