Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi români sunt pe lista celor mai loiali jucători din Serie A şi din Europa. Lider la acest capitol este Buffon

Doi români sunt pe lista celor mai loiali jucători din Serie A şi din Europa. Lider la acest capitol este Buffon

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu şi Bogdan Lobonţ sunt printre cei mai loiali jucători din primele cinci campionate din Europa. Primul joacă la Lazio de 10,5 ani, în timp ce Lobonţ este de 9 ani la AS Roma. Pe primul loc se află Buffon, care a împlinit 17 ani de când este la Juventus.

Avem doi jucători români care figurează pe lista cu cei mai loiali jucători din primele cinci campionate din Europa, se arată într-un studiu făcut de CIES Football Observatory. Lista cuprinde 110 jucători şi regăsim nume precum Buffon, Iniesta, De Rossi, Leo Messi, Sergio Ramos, Chiellini, Hamsik, Busquets, Pique, Muller sau David Silva. Printre ei se află şi doi jucători români, ambii joacă în Serie A.

Ştefan Radu, 31 de ani, este de 10,5 ani la Lazio şi a intrat în istoria clubului italian. Este jucător de bază şi se bucură de multă apreciere în rândul suporterilor.

Bogdan Lobonţ, 40 de ani, are 9,5 sezoane în tricoul lui AS Roma. Fostul internaţional român este a treia variantă de portar, dar se ocupă în paralele şi cu pregătirea colegilor mai tineri.



Lider la capitolul loialitate este Gianluigi Buffon, care este de 17 ani la Juventus. Segio Pellissier (16,5 ani - Chievo), Andres Iniesta (16 ani - FC Barcelona) şi Roman Weidenfeller (16 ani - Dortmund) îl urmează pe legendarul portar italian.

Toată lista cu cei mai loiali jucător este AICI!

Afla mai multe despre: stefan radulaziobogdan lobontas roma 

viewscnt
Articole similare