Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi super atacanţi pe lista lui Răzvan Lucescu la PAOK. ”Dintre ei se alege înlocuitorul lui Prijovic”

Doi super atacanţi pe lista lui Răzvan Lucescu la PAOK. ”Dintre ei se alege înlocuitorul lui Prijovic”

Stranieri

Comentarii

Sârbul Aleksandar Prijovic a părăsit liderul din Grecia pentru un contract pe bani mulţi la Al Ittihad, în Arabia Saudită. Vârful marcase 9 dintre cele 24 de goluri ale lui PAOK din campionat, fiind cel mai bun marcator al echipei.

Presa elenă speculează deja pe seama înlocuitorului lui Prijovic. Agonasport notează că Răzvan Lucescu are deja două propuneri de super atacanţi pe lista transferurilor de la PAOK.

”Patronul echipei a încercat să-l convingă pe Prijovic să rămână, dar efortul a fost inutil” notează sursa citată, care susţine că Răzvan Lucescu a primit deja o veste bună: ”Înlocuitorul vârfului sârb se va alege dintre Marcus Berg, fost la Panathinaikos Atena şi Facundo Ferreyra, jucător adus în Europa de tatăl lui Răzvan, Mircea Lucescu”.

Marcus Berg cunoaşte foarte bine campionatul Greciei. Titular în naţionala Suediei, viitoare adversară a ”tricolorilor” în preliminariile Euro 2020, Berg are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro şi joacă momentan la Al Ain, finalista de la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Atacantul de 32 de ani a marcat de 35 de ori în 32 de meciuri pentru Al Ain, iar în Grecia a jucat la Panthinaikos unde a punctat de 65 de ori în 99 de meciuri. În Europa a mai evoluat pentru Groningen, Goteborg, Hamburg şi PSV Eindhoven.

Celălalt nume vehiculat, Facundo Ferreyra a fost adus în Europa în 2013 de Şahtior Doneţk. Argentinianul a punctat de 43 de ori în 74 de meciuri pentru ucrainieni, apoi a plecat la Newcastle şi Benfica. Şi el ar costa undeva la 5 milioane de euro. 

 

 

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok salonicalexander prijovic 

viewscnt
Articole similare