Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi suporteri ai celor de la UTA Arad au murit! Se întorceau de la pictarea coregrafiei pentru derby-ul cu Poli

Doi suporteri ai celor de la UTA Arad au murit! Se întorceau de la pictarea coregrafiei pentru derby-ul cu Poli

Liga 2

Comentarii

Doi membri ai peluzei arădene au decedat în această seară în urma unui accident rutier. Ultraşii se întorceau de la vopsitul coregrafiei pe care o pregateau pentru meciul de sâmbătă, cu ASU Poli Timişoara.

Conform sportarad.ro, galeria celor de la UTA ia în calcul să-şi anuleze deplasarea la Timişoara pentru derby-ul cu ASU Politehnica, de sâmbătă. Accident cu patru victime dintre care două decedate pe podul de la Polivalenta. Trei victime au fost încarcerate, una preluată de SMURD, una de SAJ. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Arad cu autospeciala de descarcerare şi cu o autospecială SMURD”, a transmis ISU Arad.

"Nu exista cuvinte care să poată exprima şocul şi tristeţea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby. Suntem profund afectaţi de cele întâmplate şi dorim să anunţăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă. Odihniţi-vă în pace, Mihoc şi Moisi! Nu vă vom uita niciodată", a fost mesajul peluzei arădene.

Afla mai multe despre: uta aradtimisoarasuporteriaccident 

viewscnt
Articole similare