Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi tehnicieni implicaţi în handbalul românesc luptă pentru titlul de cel mai bun antrenor al anului

Doi tehnicieni implicaţi în handbalul românesc luptă pentru titlul de cel mai bun antrenor al anului

Handbal

Comentarii

Daneza Helle Thomsen, care pregăteşte în paralel naţionala Olandei şi CSM Bucureşti, şi spaniolul Ambros Martin, selecţionerul României şi antrenorul lui Gyor, sunt printre nominalizaţii la titlul de cel mai bun antrenor al anului 2017 în handbalul feminin mondial, în ancheta portalului Handball-Planet.

Thomsen, care a preluat-o pe CSM Bucureşti în vară şi a calificat-o în grupele principale ale Ligii Campionilor, a reuşit să obţină medaliile de bronz cu reprezentativa Olandei, luna aceasta, la Campionatul Mondial din Germania.

Ambros Martin nu a reuşit să ducă România decât până în optimile CM 2017, handbalistele noastre fiind eliminate surprinzător de Cehia. Însă, antrenorul spaniol a câştigat cu Gyor, în primăvară, Liga Campionilor.

Ceilalţi trei nominalizaţi în anchetă sunt norvegianul Thorir Hergeirsson, care a jucat finala Campionatului Mondial cu echipa Norvegiei, francezul Olivier Krumbholz, care a cucerit aurul la Mondiale cu reprezentiva ţării sale, şi Dragan Adzic, antrenorul echipei Buducnost Podgorica.

Fanii pot vota până în data de 4 ianuarie.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurestiambrosmartinromaniagyorolandahelle thomsen 

viewscnt
Articole similare