Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi tricolori, în echipa fazei grupelor de la Euro 2019. Ianis Hagi, marele absent. Un italian i-a luat faţa decarului naţionalei

Doi tricolori, în echipa fazei grupelor de la Euro 2019. Ianis Hagi, marele absent. Un italian i-a luat faţa decarului naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Atacantul George Puşcaş şi fundaşul dreapta Cristian Manea au fost incluşi de un site de specialitate în echipa fazei grupelor de la Euro 2019.

Site-ul specializat pe statistică în fotbal, whoscored.com, a întocmit cea mai bună echipă a fazei grupelor, "11" în care şi-au făcut loc şi doi tricolori. George Puşcaş, care a marcat două goluri din penalty în faza grupelor, dar şi Cristian Manea, fac parte din această echipă.

Ianis Hagi, de asemenea cu două goluri, sau portarul Andrei Radu au fost omişi de specialiştii de la Who Scored.

Din echipa ideală fac parte, însă, jucători care nu au trecut de faza grupelor cu naţionalele lor, cum ar fi goalkeeper-ul danez Iversen, fundaşul polonez Bielik, fundaşul danez Maehle şi italienii Chiesa şi Pellegrini.

Echipa ideală a fazei grupelor de la Euro 2109: Iversen (Danemarca) - Manea (România), Bielik (Polonia), Upamecano (Franţa), Maehle (Danemarca) - Chiesa (Italia), Ceballos (Spania), Pellegrini (Italia), Richter (Germania) - Puşcaş (România), Waldschmidt (Germania).

 

 

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare