Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în familia lui Nacho Fernandez din cauza COVID-19! Fotbalistul lui Real Madrid a primit o veste rea: "A decedat. Ne-a afectat"

Doliu în familia lui Nacho Fernandez din cauza COVID-19! Fotbalistul lui Real Madrid a primit o veste rea: "A decedat. Ne-a afectat"
Comentarii

Fratele fotbalistului Nacho Fernandez, Alex, a dezvăluit într-un interviu acordat unui ziar din Cadiz că familia a fost afectată de pandemia de COVID-19. O rudă a murit din cauza coronavirusului, care a “sufocat” şi Spania.

Fotbalistul lui Real Madrid, Nacho Fernandez, şi familia acestuia sunt în doliu, după ce o rudă infectată cu COVID-19 a decedat:“Trăiesc această perioadă ca mai toată lumea. E o situaţie ciudată. În Madrid, avem câţiva membri ai familiei care au fost testaţi pozitiv, în timp ce o rudă în vârstă a decedat. Ne-a afectat.

Nu ne-am fi gândit că vom trăi astfel de momente. Nu eşti pregătit pentru o astfel de situaţie, e imposibil de imaginat. Sper doar să nu fie infectate şi mai multe persoane. Suntem în această luptă şi ne implicăm prin a sta izolaţi, pentru a respecta ce ni se recomandă. Sunt în contact cu ceilalţi membri ai familiei şi, exceptând ruda în vârstă decedată, suntem în siguranţă, în case”, a declarat fratele lui Nacho Fernandez.

Spania depăşeşte pragul de 1.000 de morţi şi se apropie de 20.000 de contaminări cu noul coronavirus

Spania numără ”1.002 decese”, iar ”la nivel naţional avem 19.960 de cazuri, cu o creştere de 16% în 24 de ore”, a anunţat vineri directorul Centrului de alerte sanitare Fernando Simon, relatează AFP.


 

Afla mai multe despre: nacho fernandezcovid 19coronavirusreal madrid 

viewscnt
Articole similare