Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în fotbalul britanic. Un fotbalist cu peste 500 de meciuri s-a stins din viaţă în prima zi a anului

Doliu în fotbalul britanic. Un fotbalist cu peste 500 de meciuri s-a stins din viaţă în prima zi a anuluigalerie foto
Comentarii

Fostul fotbalist al lui Cardiff City sau Southend, Chris Barker, a murit la vârsta de numai 39 de ani. În dimineaţa zilei de joi, 2 ianuarie, World in Motion, agenţia care îl reprezenta pe fotbalist a anunţat pe Twitter tragica veste.

„Cu mare tristeţe am aflat despre trecerea prematură şi tragică în nefiinţă la vârsta 39 de ani a lui Chris Barker. El a fost clientul nostru atâta timp cât a jucat cele peste 500 de meciuri ce campionat precum cluburi ca Barnsley, Cardiff City, Queens Park Rangers şi Plymouth Argyle. Mai mult, Chris a fost o persoană minunată, un gentleman. A fost o plăcere să lucrăm cu el”, a fost mesajul postat de World in Motion.

Poliţia din sudul Ţării Galilor a confirmat decesul după ce l-a găsit mort pe fotbalist în locuinţa sa în prima zi a anului. Momentan nu se cunoaşte cauza morţii, dar din câte se pare, moarte nu a fost una suspectă.

Clubul din Cardiff şi-a exprimat regretul pentru pierderea celui care a îmbrăcat tricoul între 2002 şi 2007: „Cardiff City a primit şocant şi cu tristeţe vestea trecere în nefiinţă a fostului nostru fundaş, Chris Barker”

În sezonul 2004-2005, Barker a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lui Cardiff. În zilele care urmează, oficialii clubului galez îi vor aduce un omagiu fostului fundaş englez. 

Tot fotbalul britanic este solidar în urma acestui tragic eveniment. Deja, fotbaliştii lui Barnsley au anunţat că vor purta banderole negre la partida din această seară, din Championship, cu Derby. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chris barkermort 

viewscnt
Articole similare