Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doliu în lumea fotbalului! Un fost căpitan al naţionalei Angliei s-a stins din viaţă

Doliu în lumea fotbalului! Un fost căpitan al naţionalei Angliei s-a stins din viaţă

Premier League

Comentarii

Fostul fotbalist al echipei naţionale a Angliei, Ray Wilkins, a murit, miercuri, la vârsta de 61 de ani, informează The Guardian. Fostul mijlocaş s-a stins din viaţă într-un spital din Londra, unde se afla în stare gravă după ce a suferit un stop cardiac pe 30 martie.

Wilkins, care a jucat pentru Chelsea, Manchester United, AC Milan, Paris Saint-Germain sau Glasgow Rangers, la nivel de club, fusese internat la St. George's Hospital şi era în comă indusă, potrivit sursei amintite.

La prima reprezentativă a Angliei, Wilkins a adunat 84 de selecţii, între 1976-1986, în zece rânduri fiind căpitan de echipă. El fost, de altfel, adversarul României în preliminariile Cupei Mondiale din 1986, într-un meci jucat la Bucureşti şi încheiat cu scorul de 0-0.

După retragerea din activitate, Ray Wilkins a pregătit echipele QPR, Fulham şi naţionala Iordanului, din postura de antrenor principal. El a fost, de asemenea, secund la Chelsea, între 1998 şi 2000, respectiv 2008-2010, când a lucrat cu Guus Hiddink şi Carlo Ancelotti.

Afla mai multe despre: wilkinsangliachelsea 

viewscnt
Articole similare